Ce se întâmplă cu Natașa Raab. Actrița a împlinit 69 de ani, cum se simte

„Coana Chiva” suferă de ceva vreme de Parkinson, iar boala a făcut-o pe actriță să stea țintuită la pat. Astfel, Natașa Raab are nevoie în permanență de o persoană care să o îngrijească și care să o ajute la treburile cotidiene.

De-a lungul anilor, Nataşa Raab a jucat în numeroase piese de teatru, filme şi seriale, de la legendarul “Lumini şi umbre” la “La Urgenţă”, dar şi în telenovele de succes “Inimă de ţigan”, “Regina”, difuzate de Acasă TV, şi în producţia “Poziţia copilului”. S-a ales însă cu porecla “Coana Chiva”.

„Natașa este cu noi, la căsuța noastră de la țară, la aer curat. O serbăm cu tort, pui la cuptor, turtițe calde și cu ardei copți. Boala stagnează. Vorbește foarte greu, iar cu mersul nu se mai descurcă deloc.’, a spus o prietenă actriței conform avantaje.ro.

Soțul artistei a murit după o luptă grea cu cancerul. Anul trecut, regretatul medic Val Guţul a trecut în neființă și a lăsat un mare gol în inima și viața vedetei. Pe cei doi i-a legat o frumoasă poveste de dragoste.

Actriţa s-a luptat și ea cu cancerul câțiva ani de zile, boaală pe care se pare că a învins-o. Nataşa Raab a avut cancer ovarian, diagnosticat chiar de soţul ei. Din această cauză, actriţa nu a mai putut avea copii.

„Ultima mea şansă de a avea copii s-a dus acum 16 ani, când am învins un cancer uterin şi am făcut o histerectomie (extirparea uterului – n.r.). Imediat după aceea a venit moda cu inseminările în vitro, dar eu nu mai aveam în ce să inseminez. Nu am copii, însă am mulţi studenţi şi fini”, spunea actriţa în 2017.

Natașa Raab s-a născut la Huedin în județul Cluj și a jucat în mai multe filme de-a lungul carierei, fiind nominalizată la Premiul Gopo pentru cea mai bună actriță în rol principal, ca urmare a interpretării rolului principal din filmul Din dragoste cu cele mai bune intenții (2011).