Andreea Marin, criticată după ce s-a afișat în costum de baie

Andreea Marin a publicat recent, în mediul online, câteva fotografii din vacanța în care se află. Vedeta de televiziune și partenerul ei de viață, Adrian Brâncoveanu, au plecat pentru câteva zile în concediu în Italia, în Portofino.

Andreea a postat pe conturile sale sociale câteva poze în care se afișează într-un costum de baie dintr-o singură piesă, negru, foarte decoltat. În vârstă de 47 de ani, vedeta se menține într-o formă de zile mari, după ce, în ultimele luni a reușit să dea jos câteva kilograme.

Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. și-a surprins în mod plăcut fanii cu pozele sale, primind o mulțime de mesaje apreciative din partea acestora.

Arăți superb! Vacanță frumoasă cu zile însorite!

O doamnă cu coloană vertebrală! Bravo! Vă admir!

Moare Raduleasca! Ce moare Raduleasca, da’ ce moare Banică!

Naturală, fără silicoane. Pe deasupra foarte capabilă și deșteaptă…

Vacanță plăcută, frumoasă Andreea!

Super frumos la mare in Italia, concediu plăcut – i-au scris fanii Andreei, în dreptul fotografiilor din vacanță.

Cu toate acestea, au existat și critici cu privire la decizia vedetei de a se afișa în public în costum de baie.

De ce era nevoie, neapărat, să-ti arăți sânii? Eu te știu o femeie decentă… – i-a transmis cineva.

Andreea Marin povestea în urmă cu câteva luni că a reușit să slăbească renunțând la dulciuri.

Nu există nu se poate! M-am lăsat de dulciuri acum o lună și jumătate și am pierdut șapte kilograme. Și să știi că, dacă ți s-ar spune într-o zi, de către un medic – Doamne ferește, nu ne dorim asta – că ai o problemă de sănătate și că rezultatul va fi bun doar dacă te lași de dulciuri, imediat ai putea. Deci nu există nu se poate, există nu am destulă voință să fac asta. E o mare diferență – a dezvăluit Andreea Marin.

Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. se numără printre vedetele care nu sunt de acord cu operațiile estetice.

Nu sunt de acord. Nu caut deloc prietenia cu soluțiile invazive, nu mi le doresc pur și simplu. Dacă cineva decide până la urmă să facă, pentru că se simte mai bine astfel, atunci trebuie să fie aproape de naturalețe”, a precizat Andreea Marin, acum ceva vreme, la Antena Stars.