Mercur intră în zodia Leu și schimbă tot! Ce le așteaptă pe zodii din 19 iulie

Luna Iulie este plină de evenimente astrologice importante. La data de 19 Iulie, mercur intră în zodia Leu și aduce cu el o mulțime de schimbări radicale. Această mișcare va schimba cursul normal al lucrurilor și își va pune amprenta asupra tututor.

Zodia Berbec
Este timpul să îți scoți în evidență sentimentele. Arată-i persoanei de lângă tine ce înseamnă cu adevărat și nu te mai ascunde. Sinceritatea este foarte apreciată!

Zodia Taur
Înveți să discuți deschis și să ai o relație mai bună cu cei din jur. Familia este destul de importantă în evoluția ta știi acum vei înțelege că trebuie să le acorzi mai multă atenție celor dragi dacă vrei să primești și tu la fel în schimb.

Zodia Gemeni
Deloc încredere în forțele tale și asta îți va strica relația cu prietenii. Consideri că ești inferior și îi vei provoca și pe ei să se comporte cu tine de parcă nu te puteai ridica la nivelul lor, deși această atitudine nu are prezentat până acum.

Zodia Rac
Racii au foarte multe de făcut și nu știu cum să se organizeze. Timpul este limitat, pentru că amânat deja prea multe planuri și nu le mai pot onora pe toate atunci când trebuie. Fii mai organizat și responsabil.

Zodia Fecioară
De oameni de încredere, în care cei din jur și au pus baza, indiferent de situație. Se pare, însă, că atitudinea lor față de ceilalți se schimbă, iar imaginea de oameni buni nu va mai fi aceeași.

Zodia Leu
Intrarea lui Mercur în leu aduce numai probleme acestor nativ cel mai tare vor suferii din cauza problemelor la locul de muncă, pe care nu le vor mai putea rezolva.

Zodia Balanță
Cercul tău de prietenei se lărgește considerabil. Începi să dezvolți relații la care nu te așteptai și te bucuri că au intrat în viața ta oameni prețioși, care vor merge alături de tine pe acest drum.

Zodia Scorpion
Munca este foarte importantă pentru tine, iar acum culegi roadele la care visai de mult timp. Te așteaptă proiecte importante, din care vei avea numai de câștigat.

Zodia Săgetător
Săgetătorii au mare noroc în ceea ce privește afacerile. Stau bine la capitolul câștiguri din muncă cinstită în această perioadă și vor reuși să pună bazele propriului lor business.

Zodia Capricorn
Capricornii fac eforturi mari pentru anumite persoane, chiar dacă nu sunt prea încântați. Nu vor în schimb decât respect, dar nici pe acesta nu îl vor primi.

Zodia Vărsător
Vărsătorii se implică foarte mult în proiectele pe care le-au început și se mândresc cu reușitele lor. Totuși, cei din jur nu sunt prea Fericiți pentru ei.

Zodia Pești
Pestii cunosc oameni cu care vor avea o relație minunată. Să nu vă fie teamă să vă deschideți mai mult sufletul în această perioadă.