Fiica Cristinei Cioran a împlinit un an. Ce mesaj special i-a transmis îndrăgita vedetă

Fiica Cristinei Cioran, Ema, a împlinit astăzi un an. Anul trecut, micuța a venit pe lume prematur, atunci când vedeta era însărcinată în doar 29 de săptămâni.

Ema, fiica Cristinei Cioran, a împlinit astăzi un an. Micuța a venit pe lume cu două luni înainte de termen, însă acum este sănătoasă, iar părinții se bucură de fiecare moment alături de ea.

Fiica Cristinei Cioran a împlinit un an
Cristina Cioran a trecut prin momente grele acum un an, după ce fiica ei a venit pe lume prematur. Vedeta a crezut că o va pierde pe micuță și s-a rugat pentru sănătatea ei timp de două luni, cât a stat Ema în spital.

Din fericire, micuța s-a dezvoltat bine și este sănătoasă. În septembrie 2021, blondina și-a luat fiica acasă și s-a bucurat de clipele petrecute alături de ea.

“Acum un an se năștea Ema, puțin prea devreme, dar deloc întâmplător! La mulți ani, iubita mea fetiță minunată! Îți mulțumesc pentru faptul că ai răbdare cu mine!”, a scris Cristina Cioran pe pagina sa de Instagram.
Actrița s-a speriat foarte tare anul trecut, după ce a născut cu două luni înainte de termen. La momentul respectiv, blondina a apelat la fani și le-a cerut să se roage pentru micuța Ema.

Cristina Cioran și-a botezat fiica la 10 luni
Fosta prezentatoare TV și-a botezat fiica la finalul lunii mai, atunci când aceasta avea zece luni. Vedeta a amânat atât de mult botezul din cauza pandemiei de COVID-19.

Un alt motiv pentru care botezul a fost programat atât de târziu a fost și dorința Cristinei Cioran de a se bucura de vremea frumoasă de afară.

În perioada în care a avut loc botezul, Ema cântărea deja 10 kilograme și jumătate. Slujba a fost ținută de către preotul Vasile Ioana.

Petrecerea de botez a fost una restrânsă, la care au fost prezenți oameni apropiați ai cuplului. La eveniment au venit membrii familiei, dar și unele persoane publice, printre care și Simona Pătruleasa.

Cristina Cioran este împreună cu Alex Dobrescu de ceva timp, însă cei doi nu s-au căsătorit. Vedeta se simte fericită și împlinită alături de tatăl copilului ei și consideră că două persoane pot fi împreună și fără certificatul de căsătorie.