Horoscop 2022 Săgetător. Previziuni astrologice despre bani, sănătate, dragoste

Horoscop 2022 Săgetător. Previziuni astrologice despre bani, sănătate și dragoste pentru toți cei născuți în zodia Săgetător. Iată ce vă așteaptă în noul an și care este sfatul astrologilor pentru voi. Per total vă veți bucura de un an prosper, marcat de evenimente plăcute mai ales în plan personal.

Horoscop 2022 pentru zodia Săgetător – Bani
În 2022, Săgetătorii vor ieși din zona de confort și o dată cu asta vor descoperi lumea. Prea au stat în banca lor și s-au temut de necunoscut. De data asta își vor lua inima în dinți și vor trece la fapte. Vor crește profesional și financiar, și se vor bucura de această reușită chiar dacă va fi nevoie să neglijeze familia. Nu le va mai rămâne mult timp pentru cei dragi și nici pentru vacanțe, dar tot efortul va merita, la final de an, când vor trage linie.

Horoscop 2022 pentru zodia Săgetător – Sănătate
La capitolul sănătate, cei născuți în zodia Săgetător vor avea un an bun, lipsit de probleme. Vor avea un tonus bun și energie pentru a duce la bun sfârșit tot ceea ce își propun. În general, Săgetătorii sunt persoane responsabile când vine vorba de propria sănătate și nu stau departe de medic, alegând să-și evalueze periodic starea de sănătate și să investigheze toate problemele cu care se confruntă. Din fericire, anul 2022 îi va lipsi de griji la acest capitol și astfel se vor putea concentra exclusiv pe viața sentimentală/profesională.

Horoscop 2022 pentru zodia Săgetător – Dragoste
Când vine vorba de dragoste, cei născuți sub semnul zodiacal al Săgetătorului nu sunt cele mai norocoase persoane. Nici anul acesta nu va fi unul grozav pentru relații, mai ales că această zodie se va axa în mare parte pe carieră.

Totuși, nativii care vor forma un cuplu în a doua jumătate a anului, au șanse mari să construiască ceva frumos și de lungă durată cu persoana respectivă. Totul ține de cât de mult își vor dori o relație serioasă și de perspectivă.