Horoscop 2022 Leu – Previziuni astrologice despre bani, sănătate, dragoste

Horoscop 2022 Leu. Ce aduce anul 2022 pentru cei care sunt născuți sub semnul zodiacal al Leului, sau cu ascendent în această zodie. Se anunță provocări mari pentru Lei, atât în viața profesională, cât și în cea profesională. 2022 este anul în care mulți dintre acești nativi își vor uni destinele cu persoana iubită. De asemenea, vor avea parte de oportunități de investiții și de parteneriate bănoase.

Horoscop 2022 pentru zodia Leu – Bani
În 2022, nativii zodiei Leu nu vor duce grija banilor. Vor avea parte de câștiguri de pe urma unor proiecte mai vechi, și peste toate se vor implica în altele noi cu perspective financiare deosebite. La capitolul carieră, Leii nu vor avea timp să se plictisească în 2022. În permanență vă apărea ceva nou și profitabil, oportunități peste oportunități și parcă prea puțin timp pentru a le îmbrățișa. Este un an bun și pentru investiții, mai ales în imobiliare. Prea mult au pândit Leii această ocazie, și iată că acum au toate pârghiile necesare să treacă la acțiune.

Horoscop 2022 pentru zodia Leu- Sănătate
Din fericire, nici la capitolul sănătate nu vor exista probleme pentru cei născuți sub semnul zodiacal al Leului. Totuși, din cauza faptului că vor fi mereu în acțiune, implicați în diferite activități mai ales din sfera profesională, e posibil să aibă perioade scurte în care să simtă că nu îi mai ajută corpul, că nu mai au energia necesară pentru a se ocupa de tot ceea ce și-au propus.

De aceea, sfatul astrelor este să -și aloce momente/zile de răgaz în care să conecteze cu natura, de exemplu, și să-și încarce bateriile pentru perioadele mai aglomerate din an.

Horoscop 2022 pentru zodia Leu – Dragoste
Dacă tot se anunță un an plin pentru Lei, iată că astrele prevăd evenimente majore și în dragoste. 2022 este anul în care mulți dintre cei născuți în această zodie vor face pasul cel mare în sensul unei relații de familie. Cu alte cuvinte se anunță căsătorii în 2022 pentru Leii care au amânat pană acum acest eveniment din viața personală. Burlacii zodiei au toate șansele să cunoască pe cineva care să le pice cu tronc, dar asta în a doua parte a anului. Așteptarea va merita!