Marian Godină, replică dură pentru George Buhnici, după ce a criticat femeile

Polițistul Marian Godină a reacționat după gravele derapaje ale lui George Buhnici, care a transmis femeilor că nu au ce căuta la plajă dacă au vergeturi și celulită. Godină a scris pe Facebook un mesaj care face referire la declarațiile lui Buhnici, însă fără să-l nominalizeze, și a vorbit inclusiv despre mamele care „pun celulită pe coapse spre disprețul vreunui bețivan aflat la mare să se uite după țâțe și buci”.

Marian Godină, care a devenit de curând tatăl unei fetițe, a postat un mesaj pe contul de Facebook în care vorbește despre mame și face aluzie și la declarațiile lui Buhnici, care a zis într-un interviu despre soția lui că „arată ca o minoră’ și le-a invitat pe fete „să meargă la sală’ înainte să se expună la mare.

Ce replică i-a dat Marian Godină lui George Buhnici
Polițistul brașovean a scris mesajul din noua sa postură de tată și a subliniat eforturile pe care le face soția sa cu creșterea bebelușului.

El a explicat că, deși el se implică foarte mult, Georgiana este cea care duce greul și i-a atacat fără să-i numescă atât pe Buhnici, cât și pe Ilinca Vandici, care acum patru luni spunea că vrea ca soțul ei să fie „șmecher’, nu să schimbe scutece sau să meargă la cumpărături.

„Dacă a fi mafiot înseamnă să nu schimbi scutece, să nu împingi la căruț, să nu-i faci băiță bebelușului, să nu-i dai biberon, atunci nu-s mafiot.

Apropos, nici nu-mi doresc să fiu mafiot. Lăsându-mă pe mine la o parte și comentariile în care eram atât de lăudat pentru „eforturile” mele, vreau să vă spun că greul e dus de Georgiana, iar asta cred că e valabil în orice familie.

Mama este baza, oricât de mult mi-aș dori eu să împart sarcinile în mod egal, ba chiar să mă ocup eu mai mult’, a scris Godină.