Nuntă mare în showbiz! Mireasa a avut o ținută cu adevărat prețioasă

În ultima perioadă au avut loc evenimente importante, care au marcat showbiz-ul. Două mari celebrități au făcut o nuntă de senzație, la care nimeni nu se aștepta. După ce s-au împăcat după 20 de ani, au revenit la sentimente puternice și au decis să își unească destinele.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, nuntă de senzație
Jennifer Lopez și Ben Affleck formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. După două decenii de la despărțirea lor, cei doi au decis să dea o nouă șansă iubirii lor și acum sunt din nou împreună, ba chiar și-au jurat iubire veșnică.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în Las Vegas, în urmă cu puțin timp, după cum a anunțat chiar legendara artistă. Ceremonia a fost una restrânsă, la care au participat doar familia și cei mai apropiați prieteni ai lor. Petrecerea a fost una pe cinste, la care vedeta internațională s-a distrat alături de oamenii ei dragi.

Mirii, ținută simplă și elegantă – Jennifer Lopez își va schimba numele în Jennifer Affleck
Conform surselor, vedeta a ales să preia numele soțului său și de acum se va numi Affleck. Căsătoria lor a avut loc în Nevada, iar pe certificatul de căsătorie scrie și Las Vegas. Cei doi sunt mândri de pasul făcut, mai ales că ar fi trebuit ca nunta să aibă loc încă din anul 2003, atunci când s-au cunoscut pentru prima dată, dar au amânat marele eveniment și în 2004 s-au despărțit oficial.

J Lo a optat pentru o ținută simplă si elegantă, la care nimeni nu s-ar fi așteptat, având în vedere că mereu a fost o apariție excentrică. A avut o coafură deloc sofisticată, o rochie albă și fină, ce i-a pus în valoare silueta, în timp ce Ben a optat pentru un sacou alb, cămașă albă, papion negru și pantaloni negri, la care a asortat o pereche de pantofi eleganți.