Horoscop 16 iulie 2022, cu Neti Sandu. Zodia care are șanse să primească o sumă de bani în cont

Horoscop 16 iulie, cu Neti Sandu. O zi de sâmbătă plină cu recompense. Pentru multe zodii se anunță vești una mai bună decât alta, în special pe plan personal.

O să se împlinească, o să vedeți, ce ne-am dorit, o să le facem și surprize alor noștri și promite să fie o zi specială.

Vibrația zilei este 7 și o să dăm dovada de înțelepciune, de maturitate.

Horoscop 16 iulie – RAC
E un eveniment, o nunta, sau o fi alt motive de petrecere și să se adune prieteni și rude că să fiți împreună în astfel de momente! E sărbătoare.

Horoscop 16 iulie – LEU
Se poate să fiți nași de cununie, de botez, să fiți puși la loc de cinste la o astfel de ceremonie și să treceți prin clipe emoționante.

Horoscop 16 iulie – FECIOARĂ
Or să vă invite rudele, poate e ziua cuiva de naștere și o să revedeți oameni dragi, care v-au lipsit și o să vă încărcați, frumos, bateriile.

Horoscop 16 iulie – BALANȚĂ
La un party, undeva, o să întâlniți pe cineva care să semene cu idealul vostru de partener și o să vă puteți croi drum în viață, să puneți bazele unei relații.

Horoscop 16 iulie – SCORPION
Vi se lansează invitația de a pleca pe undeva, măcar pentru câteva ore și o să vă achitați rapid, de obligațiile de pe-acasă pentru a putea porni la drum.

Horoscop 16 iulie – SĂGETĂTOR
Prezența cuiva o să fie mană cerească, să ieșiți din casă pentru că aveți de gând să dați o raită pe afară, dar într-o companie agreabilă.

Horoscop 16 iulie – CAPRICORN
O să vă facă placere să fiți martori la o cununie, fie civilă, fie religioasă și să vă duceți și la petrecere, că să mai scăpați de rutina zilnică.

Horoscop 16 iulie – VĂRSĂTOR
Se poate să primiți un premiu, aplauze, să vi se mulțumească în mod public pentru ce-ați lucrat, că s-a dovedit a fi de calitate, produsul.

Horoscop 16 iulie – PEȘTI
Poate vă duceți la un spectacol, la vreun târg, un concert, e ceva special care se cere sărbătorit și o să vă luați de-acolo doza de bună dispoziție.

Horoscop 16 iulie – BERBEC
E posibil să dați o petrecere, că v-ați mutat în casa nouă, că vi se mărește salariul, c-ați absolvit o școală sau vă logodiți.

Horoscop 16 iulie – TAUR
E un party de absolvire, o aniversare poate vă cheamă nepoții pe la ei să vă bucurați împreună că s-au încheiat cursurile, că au luat Bac-ul.

Horoscop 16 iulie – GEMENI
Poate o să vă treziți cu acei bani pe care-i așteptați mai de mult în cont și o să vă puteți mișcă, să dați o fuga prin țară, pe undeva, să vă revigorați.