A murit prima soție a lui Donald Trump! Primele informații despre tragicul deces

Doliu pentru Donald Trump, fostul președinte american, care a scris istorie cât a fost la conducere. Ivana Trump, prima lui soţie şi mama a trei dintre copiii săi, a decedat la vârsta de 73 de ani. Toată lumea este șocată de cele întâmplate și ies la iveală detalii importante despre moartea femeii.

A murit Ivana Trump
Fosta soţie a lui Donald Trump, Ivana Trump, a încetat din viaţă la vârsta de 73 de ani. Anunțul a fost făcut chiar de către fostul președinte al Americii, care a iubit-o foarte mult pe cea care i-a oferit trei copii și i-a fost alături mulți ani.

Fostul președinte a ținut să spună tuturor că femeia a plecat din această lume, având în vedere că a fost cunoscută și iubită de o mulțime de oameni. Bărbatul nu a precizat, însă, cauza exactă a decesului.

“Sunt foarte trist să-i anunţ pe toţi cei care au iubit-o, şi au fost mulţi, că Ivana Trump a murit la ea acasă în New York”, a scris Donald Trump pe reţeaua sa de socializare Truth Social, fără a preciza cauza decesului.

Ivana, găsită inconștientă
Ivana Trump ar fi avut parte de o moarte ciudată și a fost găsită inconștientă de către o persoană care trecea pe la locul tragediei. Se pare că aceasta „a căzut pe scara casei din New York cu doar câteva ore înainte de întâlnirea ei obișnuită la salonul de înfrumusețare.”, asa cum spun surse apropiate ale femeii.

Eric Trump, unul dintre copiii femeii decedate, nu a dat prea multe informații despre cele întâmplate, ci doar a spus că a fost o zi foarte grea și că mama lui a fost cu adevărat o personalitate. Din primele informații, medicii spun că femeia ar fi căzut pe scări după ce ar fi suferit o traumă medicală, posibil un AVC.