Dana Nălbaru Impreuna Cu Roxana, Fetița Pe Care A Adoptat-O. Cum Se Înțeleg Cei Trei Copii

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur formează unul dintre cele mai unite și discrete cupluri din showbiz. Cei doi au ales să trăiască departe de București și de lumina reflectoarelor și se bucură de familia lor frumoasă care e completă de când în viața lor a apărut și Roxana.

Artista a publicat o nouă imagine cu micuța, dar și cu fiul ei, Kadri, care a avut mari probleme de sănătate.

Dana Nălbaru (45 de ani) și Dragoș Bucur (44 de ani) sunt căsătoriți de 17 ani și au o familie foarte frumoasă. Ei au împreună trei copii, doi biologici- Sofia (16 ani) şi Kadri (7 ani), și unul adoptat, o fetiță, pe nume Roxana India, care vara aceata va împlini 10 ani.

Cei cinci duc o viață fericită departe de agitația orașului. S-au retras într-o localitate de lângă București și locuiesc la casă, lângă pădure. Astfel, Dana a făcut publică o nouă imagine cu Roxana și cu fiul ei, Kadri, pe care i-a surprins într-o ipostază inedită.

Mai exact, Dana i-a fotografiat alături de ea, în pădure, la cules de leurdă. Cei doi copilași par foarte încântați de această misiune și sunt atât de atenți la ce au de făcut încât nici nu se uită la poză.

Aceasta este prima imagine cu fiul Danei și al lui Dragoș, Kadri, care a trecut recent printr-o intervenție chirurgicală grea.
De asemenea, cea care a atras atenția a fost și Roxana, care pare foarte fericită alături de fratele ei. Fotografia a iscat imediat un val de reacții, toată lumea lăudându-i că se pot bucura de natura și de astfel de lucruri simple.

„Oameni minunați”, „O familie binecuvântată de Dumnezeu”, „Un loc de poveste”, „Sunteți superbi”, „Ce frumos! Să fiți sănătoși dragilor”, „Imaginea copilăriei pe care am trăit-o,simplă ,frumoasă ,cu griji puține și fără stres ,frumos mă bucur mult cînd văd asemenea imagini”, „Ce loc fain”, au fost câteva dintre comentarii.

De când s-a retras din lumina reflectoarelor, Dana şi-a dedicat aproape tot timpul creşterii copiilor şi spune că nu are de gând să mai revină pe scenă. Mai mult, ea susține că familia lor e completă de când li s-a alăturat și Roxana.

Dana și Dragoș au povestit că au adoptat-o pe Roxana, o fetiță de etnie romă, în 2017, pentru că și-au dorit să facă un bine, unui copil care avea cu adevărat nevoie de ajutor. Și așa au găsit-o pe micuța cu ochii calzi și triști care a trecut prin multe greutăți la o vârstă foarte fragedă.

„A fost o dorinţă veche, dinainte de a-l avea pe Kadri (n.r. băiețelul lor). Ne-am dorit să facem un real bine. Am simţit nevoia să salvez viaţa cuiva, oricât de lipsit de modestie sună lucrul ăsta Am accesat lista copiilor greu adoptabili, lista copiilor pe care nu-i vrea nimeni.

Am văzut-o şi în patru luni ne-am cunoscut. La câteva săptămâni după ce ne-am văzut a venit la noi şi a rămas”, a povestit Dana într-un interviu mai vechi.

Motivul pentru care au adoptat
„Dinainte de a-l naște pe Kadri, eu mă gândeam că ar fi extraordinar ca Sophie să mai aibă un frate sau o soră și eu am tot încercat să mai rămân însărcinată și nu s-a întâmplat. Așa că m-am gândit că aș putea să adopt un copil. După ce am rămas însărcinată cu Kadri, ideea mi-a rămas în minte și după ce l-am născut pe Kadri, am adoptat.

Noi am văzut-o pe Roxana într-o fotografie și am zis că ea este. (…) Înțeleg că birocrația distruge entuziasmul. La noi nu a fost însă așa. Noi din momentul în care am început procedura, actele și până când s-a terminat și ne-am întâlnit cu Roxana a durat patru luni. La noi a fost ușor.

Asta a fost experiența noastră. Toată lumea a cooperat, totul a fost ca la carte. Nu am sărit nici un pas, am trecut prin toate procesele prin care trebuia să trecem”, a mai povestit Dana Nălbaru, într-o emisiune TV.

Dana Nălbaru a mărturisit că cei trei copii se înțeleg foarte bine, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei. „Se înțeleg excelent, inclusiv cu Roxana. Roxana s-a integrat perfect în familie”, a mai spus Dana. Roxana s-a integrat foarte bine în familie

Artista a mărturisit că înainte de a o adopta pe Roxana, a avut o discuție serioasă cu Sofia și cu Kadri, pentru că a vrut să țină cont de părerea lor.

„Înainte de a începe procedurile (n.r.-de adopție), am avut o discuție cu Sofia foarte serioasă, ne-am sfătuit cu ea, i-am explicat ce înseamnă, ea și-a dat acordul. Kadri avea doi ani când a venit Roxana la noi, dar și el a zis că e în regulă.

Am ținut cont de părerea amândurora și a fost bine pentru că s-a produs lipirea așa foarte repede. Au fost momente dificile până ne-am adaptat unii cu alții, dar nimic dezastruos care să ne provoace neplăceri mari. E foarte drăguță”, a precizat Dana.

Dana a mărturisit că micuța nici nu prea vorbea atunci când s-a alăturat familiei, dar a făcut progrese extraordinare încă din primul an.
”Acum fix un an ne întâlneam cu ea prima oară și nu știa să vorbească aproape deloc și nimic despre lumea din jur. Azi vorbește foarte bine, a învățat tot alfabetul și a început să citească propoziții scurte, a învățat să se descurce singură la fel ca orice copil de aproape 6 ani, înțelege și spune cuvinte în engleză și începe să asimileze conceptul de familie.

Sunt atât de mândră de ea! E un copil extrem de puternic, dacă ați ști…”, a scris pe blog Dana Nălbaru, la un an după adopție.