Venus intră în Rac pe 17 Iulie. Toată atenția noastră se duce în direcția iubirii

La data de 17 Iulie are loc un eveniment astrologic extrem de important. Mai exact, Venus intră în zodia Rac, ceea ce ne va determina să fim mai concentrați pe cei din jur, pe persoana iubită. Ne vom concentra atenția pe lucrurile care contează cu adevărat.

Relațiile noastre au nevoie de iubire
Venus intră în Rac și ne face să ne concentrăm mai mult pe relațiile de iubire. Înțelegem acum că partenerii de viață au nevoie de atenția noastră, de sentimente depline, nu jumătăți de măsură. Această perioadă schimbă complet cursul vieții noastre și ne îndeamnă să fim mai atenți la cei pe care îi iubim.

Venus ne curăță sufletele de toată energia negativă și ne lasă să ne bucurăm în voie de surprizele pe care divinitatea le-a pregătit pentru noi. Ai grijă cum te comporți cu familia și cu cei apropiați, pentru că nu ai vrea să strici o relație frumoasă din cauza unor momente mai puțin bune din viața ta.

Venus în Rac ne arată că trebuie să ne așezăm la locul nostru, să ne bucurăm de prezent și să trăim la intensitate maximă tot ce ne oferă viața. Ne simțit invincibili acum și parcă apreciem mai mult dragostea de care avem parte, fără a încerca să o mai schimbăm.

Venus în Rac ne face mai ambițioși
Din 17 Iulie, toate zodiile vor fi mult mai determinate, vor vrea să exceleze și să facă lucrurile mai bine, fie că este vorba despre relație ori de viața profesională. Nu vor mai suporta ordinele primite la muncă și vor decide să devină propriii lor șefi, să ducă lucrurile la un alt nivel, care să le aducă satisfacție.

Majoritatea nativilor vor trece printr-o perioadă în care momentele pozitive vor alterna cu stări de tensiune și de conflict, mai ales în plan sentimental. Vor fi mult mai geloase decât de obicei, vor avea senzația că lucrurile le scapă de sub control în relație, motiv pentru care vor fi foarte posesive