Zodia Rac în luna august 2022. Urmează cea mai frumoasă perioadă din viața nativilor de apă!

Zodia Rac are un august 2022 mai mult decât fabulos! Se poate spune că este cea mai bună lună din an și cea mai fantastică perioadă din viața lor! Ce surprize vor avea Racii?

Zodia Rac are multe motive de bucurie în perioada care vine. Luna august 2022 îi va pune pe nativii de apă în niște situații favorabile din multe puncte de vedere.

Zodia Rac în luna august 2022: succes pe toată linia
Este o lună perfectă pentru nativii de apă care au muncit din greu. Încep să se vadă rezultatele roadelor lor, să fie recompensați pentru ceea ce au trudit.

Prima parte a lunii august aduce multe drumuri importante de făcut în interes de serviciu. Vor fi un pic obosiți, dar la final vor avea parte de satisfacție, atunci când vor realiza că n-au muncit în van.

Tot în prima jumătate a lui august, acești nativi se vor implica mai mult în relațiile cu cei din jur. Pe plan sentimental apar niște ocazii unice, poate chiar o logodnă.

Racii sunt dispuși să facă un pas important în povestea lor de iubire. Au talentul de a-și surprinde partenerul de viață cu tot felul de gesturi tandre, cu tot felul de cadouri, de vorbe calde, de momente cum doar ei știu să organizeze.

În a doua jumătate a lunii, nativii de apă se vor bucura, în sfârșit, de o binemeritată vacanță. Mulți își iau concediu pentru a-l petrece doar cu persoana iubită.

După data de 15 august, nativii guvernați de Lună pot prinde o ofertă de vacanță care vine la țanc, pupându-se cu preferințele lor în materie de destinații.

Cele mai norocoase zile pentru nativii de apă
Zilele norocoase sunt destul de multe pentru Raci, însă cele mai norocoase vor fi 1, 7, 8, 17, 18, 20 și 25 august. Pe 1 și 7 august, nativii de apă iau decizii importante pe plan profesional, unele de-a dreptul favorabile.

8 august e o zi unică pentru Racii care au familie. O veste bună le înseninează viața. Zilele de 17, 18 și 20 sunt bune atât financiar, cât și sentimental. Călătoresc, iubesc, trăiesc!

Ziua de 25 august le aduce nativilor de apă ocazia de a revedea o persoană foarte dragă, pe care n-au mai văzut-o de multă vreme.

Și, surpriza supremă, pentru Raci nu există nicio zi ghinionistă în luna august 2022!