Luna Nouă, efecte negative asupra tuturor. Cristina Demetrescu avertizează: acești nativi sunt vizați direct!

Luna nouă de la data de 13 iulie are un efect puternic asupra tuturor, însă unii dintre nativ vor fi mult mai afectați decât ceilalți. Cristina Demetrescu, celebrul astrolog în România, îi avertizează pe cei vizați direct de acest eveniment și îi sfătuiește ce ar trebui să facă pentru a depăși cu bine această perioadă dificilă.

Zodia care pierde bani
Unele zodii trebuie să fie mai atente ca niciodată la alegerile pe care le fac în această perioadă. Cristina Demetrescu spune că unele zodii riscă să piardă sume importante de bani zilele acestea dacă nu sunt atente la ce se petrece în jurul lor, la orice detaliu.

Astfel, Vărsătorii trebuie să fie atenți la alegerile pe care le fac în luna iulie, după luna plină de la 13 Iulie. Munca lor va fi afectată de acest eveniment, motiv pentru care pot înregistra pierderi finaciare de mare amploare. Acești nativi trebuie să fie atenți și la problemele în cuplu, care apar tot din cauza banilor și a neajunsurilor.

”Cei care au gospodării, plantații, atenție la pagube. Vor trebui să fie atenți la munca lor, la ce au investit. Au o relație foarte bună cu copiii în aceaastă perioadă, pot face copii, se pot îndrăgoti, e o vară interesantă. Atenție și la metabolism, posibile probleme emoționale”, spune astrologul.

Nativii afectați de luna nouă
Cât despre Pești, vor să schimbe ceva în perioada următoare. Indiferent despre ce este vorba, simt nevoia de ceva nou în viața lor, vor să evolueze, să facă schimbări de care să fie mândri. Vor modifica fie casa lor, fie biroul.

Trebuie să fie atenți la capitolul dragoste, pentru că sunt foarte ușor de inselat și de manipulat. Sunt multe ispite, cărora le vor face față cu greu.

”Câteva menajări interioare s-ar putea să le schimbe feng-shui-ul creierului. Au nevoie să facă un efort să își reamenajeze locuința sau biroul, pentru că asta le dă și o stare mult mai bună. Iar în privința planului sentimental, pare că e dragoste, dar nu e dragoste. Avem o Lună Nouă în zona Racului, emoții noi, dar cu Luna Neagră ne învârtim mai mult pe zona de ispite”, adaugă Cristina Demetrescu.