Dan Diaconescu, revenire spectaculoasă! Unde îl putem urmări pe fostul patron al OTV

Dan Diaconescu a fost unul dintre cei mai iubiți prezentatori TV din țară, iar emisiunea lui făcea furori la vremea aceea. A fost închis și interzis la televizor, dar se pare că fostul patron al OTV nu renunță și este pregătit să facă show din nou, intr-o nouă formulă, extrem de interesantă.

Dan Diaconescu revine
Dan Diaconescu a făcut furori cu emisiunile sale pline de scandaluri, dezbateri interminabile și subiecte controversate. Ani la rând a rupt topurile și a ținut cu sufletul la gură un număr mare de oameni, dar se pare că nu va mai apărea prea curând pe micile ecrane. Așa cum au decis autoritățile, este complet interzis să apară la TV până în 2025.

Mai exact, în anul 2015, Dan Diaconescu a fost condamnat cu executare, de o instanță, pentru șantaj. A fost eliberat din închisoare în iarna anului 2017 și a primit interdicția de a activa în presa scrisă sau audio-video, până în primăvara anului 2025.

Se pare că a găsit o modalitate și tot nu va mai sta departe de fanii lui. Vorbește de mult timp despre o relansare, intr-o nouă formulă, care se pare că acum este tot mai aproape de realizare.

Legendarul om de televiziune s-a filmat direct din birourile Crypto TV Channel, așa cum și-a numit el emisiunea pe care o va lansa curând. Este optimist și le cere fanilor să fie pe fază, să nu rateze prima difuzare, pentru că nu știu ce pierd dacă nu vor fi prezenți.

“Nu ratați ceea ce urmează, pentru că nu știți ce pierdeți!”, a spus Dan Diaconescu.