12 ani fără Mădălina Manole, care ar fi împlinit 55 de ani. Artista era de nerecunoscut înainte să se sinucidă

Mădălina a fost una dintre cele mai iubite artiste din România. Celebra cântăreață ne-a părăsit la doar 43 de ani, după ce a decis să își pună capăt zilelor, gest pe care nimeni nu l-a înțeles. Fata cu părul de foc suferea în tăcere, iar ultimele sale zile de viață au fost un calvar pentru ea.

Mădălina Manole, o amintire de 12 ani
Mădălina Manole ne-a părăsit în urmă cu 12 ani, chiar de ziua ei de naștere. Artista împlinea 43 de ani, dar a luat decizia radicală de a-și pune capăt zilelor. Nimeni nu se aștepta la asta, deși după naștere nu fusese deloc bine și se confrunta cu tot felul de stări, dar niciun om nu observa asta.

Mădălina ar fi împlinit 55 de ani pe data de 14 Iulie 2022, dar soarta a avut alte planuri pentru ea. Celebra artistă a lăsat în urmă doar o scrisoare de adio, în care a precizat că se simte neputincioasă si nu este mulțumită deloc cu ea, motiv pentru care ar trebui să dispară. Deși a lăsat în urmă un copil de doar un an, pe care îl iubea nebunește, depresia a fost mai puternică decât ea si a împins-o ușor către gestul extrem.

“Mi-a dăruit Dumnezeu cel mai frumos și curat suflet din lume, Puiu al meu, cel mai mare și minunat dar, copilașul nostru; cei mai buni și sacrificați părinți din lume, frate drag, nepoți dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu. Nu le merit, nu știu ce să fac, să am gijă de ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos.”, scria în scrisoare.

Răzvan Simion, despre ultima apariție a Mădălinei
Înainte de a-și pune capăt zilelor, Mădălina Manole a mers emisiunea lui Răzvan Simion, unde avut o atitudine foarte ciudată. Acum, după 12 ani de la tragicul incident, prezentatorul am vorbit despre acea zi în care am văzut-o party sunt mai agitată decât de obicei, dar n-o să fie niciodată că se va ajunge până la moarte.

Răzvan Simion a rememorat recent ultima sa întâlnire cu artista. A explicat că avea un comportament ciudat, era pierdută, dar nimeni nu observa că se luptă cu o depresie grea.