Rugăciunea celor 9 marți, către Sfântul Anton

Sfantul Anton este un sfant extrem de apreciat printre credinciosii catolici, dar multi oameni ai bisericii il considera un „Sfant Universal” dincolo de barierele cultelor religioase.

Se spune ca daca te rogi la Sfantul Anton in fiecare marti si vineri, acesta va avea grija sa-ti asculte rugile si iti va indeplini dorintele. Ai grija insa sa nu fie doar materiale si incearca ca, in fiecare marti, pe langa rugaciuni, sa faci si o fapta buna pentru un om nevoias.

Rugăciunea celor 9 marți către Sfântul Anton de Padova face adevărate minuni

“La tine alergam, Sfinte Antoane, care ai avut o inima inflacarata de dragoste catre Dumnezeu si catre aproapele: pe tine te invocam, puternicule facator de minuni, care ai tinut in bratele tale pe Isus Cristos sub chip de Prunc: catre tine ne indreptam plini de incredere, ca sa mijlocesti la bunul Isus harul pe care il dorim din adancul inimii.
( se spune dorinta… )
Sfinte Antoane nu privi la nevrednicia noastra, ci la slava lui Dumnezeu, care va fi preamarit prin tine, si la binele sufletelor noastre, precum si al acelora pe care ii vom ajuta la randul nostru.
in semn de recunostinta vom cauta sa ducem o viata cat mai potrivita cu invataturile Sfintei Evanghelii si sa imitam virtutile tale, ajutandu-i pe cei saraci si muncind pentru raspandirea binelui. Amin.”