Gigi Becali a atras din nou atenția.

Gigi Becali a atras din nou atenția. Patronul FCSB a recurs la un gest necugetat, în locul în care a avut loc marșul Bucharest Pride.

Totul s-a întâmplat la o zi distanță de evenimentul, unde au fost prezenți nu mai puțin de 17.ooo de oameni, care fac parte din comunitatea LGBTQ. Ce a putut să facă latifundiarul din Pipera, în văzul lumii.

Gigi Becali i-a lăsat pe mulți fără cuvinte
Gigi Becali continuă să surprindă. De data aceasta, omul de afaceri i-a uimit pe mulți, după ce a recurs la un gest necugetat în văzul lumii. Latifundiarul din Pipera a fost prezent pe Calea Victoriei, unde a avut loc, acum două zile, cea de-a 17-a ediție a marșului ”Bucharest Pride”.

Afaceristul a participat la un protest împotriva comunității LGBTQ, după ce zilele trecute a avut loc un marș, unde au fost prezenți nu mai puțin de 17.000 de oameni.

Așadar, imediat după acest eveniment, omul de afaceri a mers și el pe Calea Victoriei, unde a recurs la un gest la care nimeni nu se aștepta. Patronul FCSB a organizat, duminică, un protest în același loc în care s-a desfășurat marșul persoanelor, care fac parte din comunitatea LGBTQ.

Gestul surprinzător la care a recurs Gigi Becali
Gigi Becali a fost surprins în timp ce fredona cântece creștine și arunca cu agheasmă în locul în care s-a desfășurat marșul ”Bucharest Pride”. Potrivit jurnaliștilor de la Antena 3, ar fi fost vorba de o procesiune religioasă, care a avut loc pe străzile Capitalei. Această procesiune a avut loc pe traseul: Calea Victoriei – dreapta Bd. Regina Elisabeta – stânga Bd. Schitu Măgureanu – traversare Pod Izvor – trotuarul adiacent Parcului Izvor – punct final. Este cunoscut deja faptul că Gigi Becali este foarte credincios și că a ajutat, de-a lungul timpului, multe lăcașuri de cult sau oameni sărmani, aflați la ananghie.

„Marşul Bucharest Pride” a avut loc sâmbătă, în intervalul orar 17.00 – 19.00 pe următorul traseu: Calea Victoriei – bd. Regina Elisabeta – bd. Schitu Măgureanu – Pod Izvor – Parc Izvor. Din comunitatea LGBTQIA+ fac parte persoanele lesbiene, gay, bisexuale, transgen, queer, persoanele intersex, persoanele asexuale. Prima ediție a acestui mars a avut loc în anul 2004, însă doar 800 de persoane au luat parte la acea vreme.