Elena Udrea este revoltată în închisoare: “Nu îmi pot vedea copilul de mai bine de 3 luni”

Elena Udrea a publicat pe rețelele de socializare un mesaj după eliberarea lui Bogdan Olteanu. Udrea s-a plâns că nu și-a putut vedea fetița de mai bine de trei luni de zile și că a fost băgată ilegal în închisoare.

Ce mesaj a transmis Elena Udrea de după gratii
Elena Udrea condamnă justiția din România și susține că ea a fost reținută ilegal, ca urmare a încălcării unei decizii CCR de către anumiți judecători.

Ea a mărturisit că nu și-a mai văzut fetița de mai bine de trei luni de zile, dar și că stă închisă în mod abuziv de peste 300 de zile.

“Ce fel de Justiție este cea în care unii sunt eliberați legal din închisoare ca urmare a respectării de către judecători a deciziei CCR ( cea privind prescripția), în timp ce eu am fost băgată ilegal în închisoare, ca urmare a încălcării de către anumiți judecători a deciziei CCR (cea privind ilegalitatea compunerii completului de judecata)?

O încălcare brutală și abuzivă care face ca eu să stau arestată ilegal deja de 300 de zile și din cauza căreia nu îmi pot vedea copilul de mai bine de 3 luni”, scrie Elena Udrea pe o rețea socială.

Avocata Elenei Udrea, Silvia Uscov, a dezvăluit că fostul ministru suferă foarte mult de dorul fiicei sale. Se pare că micuța știe că este plecată în Italia, la muncă. Aceasta refuză să o vadă la vorbitor, așa că se rezumă doar la apelurile telefonice, care au loc în fiecare seară.

„E singurul mod de comunicare. Fetiţa nu ştie la acest moment că mama ei e în penitenciar. La vârstă este greu să explici. „Mama este în Italia la muncă”, invoca ceea ce se întâmplă cu atatea familii de români. Cum ar putea să ii explice de ce se afla în penitenciar? E greu de înțeles chiar și pentru noi juriştii de ce e în penitenciar”, a spus avocata Silvia Uscov.