Camelia Pătrășcanu a anunțat care sunt cele 3 zodii NOROCOASE ale săptămânii 11-18 iulie 2022

Săptămână de foc pentru mai multe zodii | Berbecii și Leii, cei mai favorizați

Camelia Pătrășcanu explică ce zodii au cel mai mare noroc între 11-18 iulie 2022. Totul se petrece sub influența lunii noi în Capricorn.

Horoscop 11-17 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Berbecii, încă de la începutul săptămânii, adică luni, pot manevra multe acte și le și rezolvă. Întâlnirile sunt plăcute, iar în conversație au argumente, marți, miercuri și joi. Miercuri se formează și Lună Plină cu Luna în Capricorn. Sunt zile în care pot avea loc întâlniri deosebite, iau decizii, își hotărăsc un demers important, un proiect important sau o nouă cale în viață. Știu ce vor și e bine că se bazează pe intuiția lor, pe experiența lor. În weekend, alături de prieteni.

Horoscop 11-17 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Creativi la început de săptămână și simt ei cumva că există o cale mai ușoară de abordare a lucrurilor sau își propun să vadă jumătatea plină. Nu știu dacă reușesc, pentru că marți miercuri și joi sunt zile mai tensionate. Miercuri este și Lună Plină pe axa grijilor și a muncii. Grijile pot fi legate de persoane cu care colaborează, vechi colaboratori care îi cam încurcă acum și nu știu cum să abordeze lucrurile. Griji și pentru sănătatea unei persoane din familie și simt nevoia să intervină și să salveze, deci tot felul de sarcini care apasă. La mijlocul săptămânii, însă, în a doua jumătate a săptămânii, joi, vineri, sâmbătă se recentrează, își regăsesc motivarea și puterea interioară și, de asemenea, și o persoană pe care se sprijină.

Horoscop 11-17 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Sunt în formă luni și vor să se pună în valoare. Foarte practici, marți și miercuri, muncesc bine, au rezultate, pot chiar avea popularitate și să facă un pic vâlvă în jurul lor la locul de muncă, pentru că lucrurile le ies la mijlocul săptămânii, iar Luna Plină poate să vină cu succes financiar. Deci ceea ce fac acum, proiectul în care sunt acum aprinși, pot avea un succes financiar chiar săptămâna asta. În a 2-a jumătate a săptămânii, joi, vineri, pe drumuri, vizite plăcute, întâlniri.