Cum a scăpat Mirabela Dauer de boala nemiloasă cu care a fost diagnosticată. Artista se menține acum în mare formă: “Nu vreau să mor!”

Mirabela Dauer este una dintre cele mai celebre artiste din țara noastră. Ea și-a conturat o carieră de succes în urmă cu mulți ani și a urcat pe unele dintre cele mai mari scene ale țării noastre, însă viața ei nu a fost mereu una ușoară. Pe lângă problemele în plan personal, artista s-a confruntat și cu probleme grave de sănătate. Totuși, cea mai grea încercare la care a fost supusă a fost diagnosticarea cu cancer.

Mirabela Dauer s-a vindecat de cancer
Mirabela a aflat că are cancer în urmă cu cinci ani. Pentru că trebuia să meargă în America, vedeta a decis să își facă niște investigații pentru a se asigura că este bine. Analizele au ieșit bune, a fost identificată doar o infecție, însă la RMN, medicul a avut o surpriză neplăcută: Mira avea cancer la rinichi.

Medicul a încercat să-i dea pe ocolite această veste, însă Mirabela Dauer este o femeie puternică și a preferat să i se spună totul pe față. Ea a primit deschis această veste și și-a pus încrederea în medici.

A trecut și printr-o operație dificilă de șase ore, unde i-a fost extirpat unul dintre rinichi. Situația s-a complicat, pentru că boala era una avansată și se extinsese și la vezică: „Doamna Mirabela, aveți un cancer foarte urât, foarte furios. Dumnezeu o să ne ajute și poate nu ajungem la chimioterapie”, au fost cuvintele dureroase pe care le-a auzit de la medic.

„Totul la mine s-a întâmplat cu sufletul deschis, cu o mare încredere în medici, cu o mare încredere în Dumnezeu și am zis că nu are cum, am atât de multe de spus, nu are ce să mi se întâmple.”, a declarat Mirabela.

I-au fost scoși 52 de ganglioni, iar mai apoi a urmat tratamentul la vezică. A fost foarte optimistă, a avut încredere în medici și în Dumnezeu și a luptat.

Mirabela Dauer visează la o viață lungă
Mirabela Dauer este plină de viață și, în ciuda problemelor de sănătate, se bucură de fiecare moment. Merge constant la medic și face recuperări când are nevoie și are mare grijă de ea. Își dorește o viață lungă, în care să nu sufere și nici să îi facă pe ceilalți să se chinuie din cauza ei.

„Nu pot să spun că eu mă iubesc. Eu nu mă iubesc, stau prost, dar am grijă de mine. Eu iubesc foarte tare viața. Și atunci, pentru că nu vreau să mor, nu vreau să zac, ca prietenii mei și oamenii mei dragi să aibă grija mea… Eu nu vreau să fiu o povară, atunci, am grijă de mine”, a declarat Mirabela Dauer.

Mirabela Dauer a încercat mereu să aibă o siluetă perfectă, dar a apelat la diete nepotrivite, care i-au pus viața în pericol. Problemele de sănătate nu au întârziat să apară la un moment dat din cauza regimurilor, motiv pentru care a renunțat la acestea.