Horoscop saptamanal 11-17 iulie 2022. Racii și Leii au mult de lucru, iar Fecioarele sunt foarte bune la negocieri

Zodia Berbec

Berbecii pot ajunge la capătul răbdării în această săptămână, pentru că comportamentul unei persoane îl face să-și schimbe rapid părerea. Nu vrea să accepte prea mult timp iresponsabilitatea și lipsa de atitudine în unele situații. Astrele spun că în această perioadă, berbecii sunt destul de impulsivi și spun tot ce cred, chiar dacă pot jigni pe cineva.

Astrologii sfătuiesc ca în această perioadă, zodia berbec nu trebuie să exagereze cu mâncarea. Și să evite alimentele dubioase, pentru a nu se trezi cu o intoxicație alimentară. Aveți grijă ce mâncați și în ce cantități o consumați!

Zodia Taur

Conjuncția planetelor arată că este o perioadă destul de agitată pentru zodia taur. Nu lipsesc problemele și provocările, iar deciziile pe moment, schimb planurile extrem de rapid. În a doua jumătate a săptămânii, pot avea o discuție de profunzime cu prietenii sau rudele. De asemenea, este perioadă bună pentru relații cu surori, frați, părinți, veri sau copii.

La capitolul sănătate, zodia taur se poate lăuda cu un organism extrem de puternic și rezistent. Astrele arată că corpul poate fi atacat de niște viruși, dar sistemul lor imunitar se descurcă extrem de bine și rapid, deoarece nici nu vor observa ca au trecut printr-o criză.

Zodia Gemeni

Gemenii trec prin schimbări pe plan personal și simt că trebuie să facă un pas important până nu a devenit totul prea târziu. Cu toate că este o perioadă destul de grea, acest nativ dă dovadă de prudență, sârguință, înțelepciune și acuratețe. Conjuncția astrelor arată că energia negativă a unor oameni îi poate desconcentra și chiar irita, întrucât văd doar partea rea.

Astrele sfătuiesc ca zodia gemeni să își controleze emoțiile, deoarece își poate afecta sănătatea. Este foarte important să vă păstrați echilibrul în orice situație.

Zodia Rac

În această perioadă, racii au mult de lucru și se concentrează la maxim, ca să nu piardă niciun detaliu, fiindcă pe umerii lor stau responsabilități destul de mari. Acest nativ nu pierde ocazia să facă câțiva bani în plus, deoarece știe că poate rupe o bucată mai mare dintr-un proiect. În a doua jumătate a zilei, racii lămuresc niște probleme legate de relația de cuplu sau relația cu părinții.

Zodia rac trebuie să devină mai atenți la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, deoarece în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Zodia Leu

Leii au mult de lucru în această săptămână, pentru că sunt plini de solicitări, întâlniri, mesaje și negocieri. De asemenea, investesc în ceva ce le ușurează munca și le poate spori performanța. Acest nativ este plin de entuziasm și nu simt că muncesc, deoarece totul este făcut cu plăcere și cu bună dispoziție. Finalul săptămânii, îi poate aduce vești bune legate de partea financiară.

În această săptămână, zodia leu va acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzută, în așa mod, vor fi predispuși la boli virale sezoniere. Nu este exclus și un dezechilibru emoțional.

Zodia Fecioară

În această perioadă, fecioarele sunt foarte bune la negocieri și fac tot felul de înțelegeri ca să obțină cele mai bune condiții. Acest nativ are toate argumentele la el și știe să folosească cuvintele potrivite pentru a accentua o anumită problemă. De asemenea, în a doua jumătate a săptămânii, fecioarele pot încheia un contract important sau pot obține permisiunea unui om influent.

În această săptămână, zodia fecioară va fi nevoită să își asume nu doar problemele lor, dar și problemele altor oamenii. Motiv pentru care sarcinile crescute pot crea tensiune a sistemului nervos.

Zodia Balanță

În această săptămână, balanțele petrec timp mai mult în preajma oamenilor apropiați și încerc să asculte, nu doar să critice. Zona economică este foarte bine evidențiată în a doua parte a săptămânii și acordă suficient timp detaliilor. De asemenea, nu este exclus că în calea lor pot apărea oameni invidioși, care nu pot suporta că cineva poate face mai mult și mai bine decât ei.

Conjuncția astrelor arată că în această perioadă, zodia balanță nu va avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp.

Zodia Scorpion

Scorpionii controlează acțiunile unei persoane în această săptămână, pentru că simte că multe lucruri pot degrada dacă nu intervine el. Poziția planetelor arată că acest nativ poate crește foarte mult din punct de vedere a vieții profesionale și descoperă că există o cale mai ușoară pentru a ajunge acolo unde își dorește. Finalul săptămânii îi aduce multe surprize în viața lor personală, mai ales dacă au copii sau un partener de viață.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia scorpion, dar este foarte importantă să aibă grijă când mănâncă. Din cauza unui orar destul de aglomerată, acest nativ mai uită să mănânce și ajunge seara să fie extrem de flămând și lipsit de puteri.

Zodia Săgetător

Conjuncția planetelor arată că în această perioadă, săgetătorii au nevoie de liniște și relaxare. Nu vor să rezolve problemele altor oameni și să se implice în certuri inutile. Este o săptămână despre distracții, discuții, persoane plăcute și inteligente. Astrologii mai adaugă că acest nativ nu vrea să piardă timp pe lucruri, care până la urmă nu o să-i aducă nici bani, nici plăcere.

Astrele scot în evidență că medical, zodia săgetător nu va fi într-o formă excelentă, întrucât există tendința scăderii imunității. Prin urmare au nevoie de grijă suplimentară.

Zodia Capricorn

Astrologii spun că zodia capricorn este urmărită, apreciată și rezultatele lor ajung la urechile colegilor, concurenței și chiar la șefi. Conjuncția planetelor arată că urmează niște premii și recompense importante pentru eforturile lor. În prima jumătate a săptămânii, acest nativ face un pas importante pentru visul lor și muncește din greu, chiar dacă mulți oameni apropiați nu cred în succesul lor.

Organismul zodiei capricorn trece prin niște schimbări importante și s-ar putea să simtă niște amețeli sau dureri de cap.

Zodia Vărsător

În această perioadă, vărsătorii descoperă o mare oportunitate pe plan profesional și acționează foarte rapid. Acest nativ iese în evidență prin talentul și efortul pe care îl depun într-un anumit domeniu. Sunt admirați și apreciați pentru curajul de care dă dovadă în fiecare zi. Finalul săptămânii îi aduce zodiei vărsător mai multă motivație și chiar situații care îl fac să iasă din zona de confort.

Conjuncția astrelor arată că zodia vărsător la capitolul sănătate, poate avea câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă și să reducă cantitatea de zahăr consumat într-o zi.

Zodia Pești

Stelele arată că la început de săptămână, peștii vor avea stări schimbătoare, greu de înțeles, chiar și de ei înșiși. Este o perioadă în care dau buzna amintiri și momente dificile din viața lor. Nu este exclus că se pot îndoi de ei înșiși, dar și de oamenii apropiați. În schimb, finalul săptămânii este mai plăcut și liniștit, fiindcă vin mai multe noutăți legate de bani sau o investiție.

La capitolul sănătate, zodia pești se poate trezi cu niște probleme mai vechi, întrucât a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrele recomand să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs.