Horoscop 10 iulie 2022, cu Tamara Globa. Noroc mare pentru aceste zodii! Vor avea o zi de duminica de VIS

Horoscop 10 iulie 2022. Tamara Globa spune ca va fi o zi plina de evenimente pozitive. Potrivit astrologului, in aceasta zi astrlele ajuta la implinirea dorintelor.

Horoscop 10 iulie 2022 pentru zodiile de FOC
BERBEC

Berbecul asteapta o zi pozitiva si succes. Este posibil sa apara idei promitatoare, care vor fi sustinute de oameni cu ganduri similare si, in plus, pot aduce rezultate excelente. In sfera personala, reprezentantii zodiei se pot astepta la schimbari, mai ales cand incep sa ia initiativa cand vine vorba de relatii noi.

LEU

Leii vor intelege ca planificarea anterioara trebuie ajustata pentru a facilita atingerea obiectivelor dorite. Pentru a creste vitalitatea, este mai bine sa faceti acele lucruri care aduc iti aduc placere. Exista posibilitatea de a primi vesti bune de la vechii cunostinte sau vechi prieteni. Ziua este favorabila pentru rezolvarea problemelor de proprietate si financiare.

SAGETATOR

Sagetatorii se pot confrunta cu unele necazuri si ghinion, prabusirea angajamentelor lor si chiar, poate, situatii in care cineva isi insuseste ideile reprezentantilor zodiei. Exista posibilitatea ca nemultumirile vechi sa revina. Va trebui sa va cereti scuze si sa explicati ce a cauzat anumite actiuni in trecut.

Horoscop 10 iulie 2022 pentru zodiile de PAMANT
TAUR

Este favorabil pentru Taur sa finalizeze proiectele anterioare in aceasta zi si sa inceapa noi sarcini, petrecandu-si rational timpul. Exista posibilitatea aparitiei unor noi oameni cu ganduri asemanatoare ale caror obiective si dorinte coincid cu viziunea asupra lumii a reprezentantilor semnului. Este o idee buna sa petreceti timp cu membrii familiei facand un lucru comun.

FECIOARA

Fecioarele pot face acele lucruri pe care le-au amanat de mult timp – prin „inchiderea” unor astfel de sarcini, reprezentantii zodiei vor primi satisfactie, in plus, vor elibera spatiu pentru idei noi si implementarea lor. Este favorabil sa imbunatatiti interiorul casei dvs., propria imagine, va puteti intalni cu prieteni si merge la intalniri.

CAPRICORN

Capricornii ar trebui sa acorde atentie membrilor familiei si persoanelor apropiate, sa faca treburi casnice, sa schimbe interiorul. Drumetii, activitati in aer liber, a fi in natura vor fi si ele utile. In comunicarea cu ceilalti, este mai bine sa fii atent, sa nu spui prea multe si sa nu dai drumul la gura, altfel pot aparea conflicte.

Horoscop 10 iulie 2022 pentru zodiile de AER
GEMENI

Gemenii se pot astepta la o zi grea, plina atat de probleme vechi, cat si de noi. Nu ar trebui sa incepeti nimic nou, sa experimentati si sa va asumati riscuri, sa faceti cunostinte – pentru a rezolva probleme, este mai bine sa alegeti cai si metode dovedite pentru a evita problemele. Astrele recomanda o odihna buna, altfel oboseala acumulata poate provoca probleme de sanatate.

BALANTA

Balanta poate face aceasta zi foarte productiva si cu mai putin efort decat de obicei. Orice probleme financiare sau de proprietate pot fi rezolvate favorabil, puteti planifica intalniri pentru aceasta perioada de timp, intalnirile romantice vor aduce si emotii pozitive.

VARSATOR

Varsatorii vor avea o zi intensa emotional si obositoare din punct de vedere fizic, cand afectiunile si chiar exacerbarea bolilor cronice sunt destul de probabile. Se recomanda sa mancati numai alimente sanatoase si sa renuntati la alcool. De asemenea, este mai bine sa te limitezi in comunicarea cu oameni negativi.

Horoscop 10 iulie 2022 pentru zodiile de APA
RAC

Racii vor putea sa-si rezolve unele dintre problemele in aceasta zi si sa-si atinga obiectivele daca isi doresc asta si sunt retinuti in cuvinte si fapte, precum si in propriile dorinte. In plus, se recomanda sa fii atent in comunicarea cu cunoscutii – unul dintre ei va incerca sa te manipuleze pentru a te folosi in propriile scopuri.

SCORPION

Scorpionii trebuie sa fie foarte atenti in actiunile si cuvintele lor in aceasta zi, sa incerce sa evite greselile, care, la randul lor, pot avea consecinte foarte neplacute in viitor. Exista un risc mare de conflicte si dezacorduri, in special cu cei dragi. In plus, reprezentantii zodiei pot deveni nervosi din cauza neintelegerii cu ceilalti.

PESTI

Pestii asteapta o zi buna care sa aduca implinirea unor dorinte. Fiind perseverenti si creativi, reprezentantii zodiei sunt capabili sa finalizeze orice lucru pe care l-au inceput-o si sa obtina rezultatul dorit. Poate ca aparitia de noi oameni cu ganduri similare si chiar patroni influenti. Micile neintelegeri cu rudele si membrii familiei se vor incheia rapid, facand loc armoniei.