„Astăzi, puiul meu împlinea 12 ani”. Părinții Raisei, fetița ucisă pe trecerea de pietoni, mesaj sfâșietor de ziua fiicei lor

Raisa, fetița ucisă pe o trecere de pietoni din Sectorul 1, ar fi împlinit astăzi 12 ani. Familia micuței a transmis un mesaj sfâșietor, la aproape șase de la evenimentul care a îngrozit România.

Povestea Raisei a impresionat o țară întreagă. Fetița a fost lovită pe o trecere de pietoni din Sectorul 1 al Capitalei de o mașină de poliție și a murit pe loc.

Copila era însoțită de Marina, prietena ei, care a fost rănită în urma accidentului.
Astăzi, micuța Raisa ar fi împlinit 12 ani, iar cu această ocazie avocatul Adrian Cuculis a transmis un mesaj cutremurător.

Raisa, fetița ucisă de un polițist pe trecerea de pietoni ar fi împlinit astăzi 12 ani

Raisa și-a pierdut viața în urmă cu aproximativ 6 luni, atunci când a fost lovită pe o trecere de pietoni din Sectorul 1 de un polițist.

Copila era însoțită de prietena ei Marina, aceasta fiind internată în spital cu leziuni grave.

Agentul care a comis fapta a revenit la locul de muncă, iar în prezent se așteaptă audierea lui în cazul Marinei, pentru faptele de vătămare corporală.

Avocatul Adrian Cuculis, cel care se ocupă de acest caz, a transmis un mesaj sfâșietor.

„<>

Așa a început ziua pentru Familia Barbu, părinții Raisei. Între timp dosarul a stagnat, se așteaptă reaudierea lui Popescu pentru a doua lui faptă de vătămare corporală cu privire la fetița Marina.

Probabil că săptămâna viitoare sau cine știe. Am tone de dosare care mă strigă din sertare pe nume și eu înapoi le răspund pe nume și le spun să mai aștepte puțin fiindcă așa merge sistemul….

Cred că mesajul lui Barbu m-a cutremurat mai tare decât m-aș fi așteptat și asta poate pentru că oricare ar fi putut fi în locul lui. Să nu lăsăm să se uite că acum 6 luni, pe Șoseaua Laminorului din Capitală, rulând cu 88km/h, cineva i-a răpit viața copilului de 11 ani”, a transmis Avocatul Adrian Cuculis.

Polițistul care a lovit-o mortal pe Raisa poate conduce din nou

În luna aprilie a acestui an, polițistul care a lovit-o pe Raisa a scăpat de controlul judiciar. La acel moment, jurnaliștii WOWbiz.ro au discutat cu avocatul Adrian Cuculis, el fiind avocatul familiei Barbu, despre decizia instanței.

„E șocant! Nu am văzut niciodată așa ceva. Omul ăsta a omorât pe cineva și tu îl lași, practic, să conducă acum.

El se poate urca la volanul mașinii și să plece. Nu mai poate fi făcut nimic în privința aceste decizii. Părinții Raise sunt șocați! Le e teamă să nu fie un alt dosar de tipul celui cu Mario Iorgulescu. Oricum permisul lui va fi anulat. Dacă se întâmplă ceva, răspunde doar el și atât. Nu poți intra peste imparțialitatea și decizia suverană a judecătorului. În alte țări, dacă decizia a fost una proastă, răspunde magistratul ”, le-a mărturisit avocatul Adrian Cuculis jurnaliștilor WOWbiz, în luna aprilie.