Horoscop cu Neti Sandu. Ploua cu vesti bune pentru cateva zodii

Horoscop 9 iulie 2022. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toti nativii. Afla ce au pregatit astrele pentru zodia ta.

BERBEC
O sa cheltuiti cat aveti, c-o sa va descurcati, voi, dup-aceea, important e sa iesiti la distractie cu familia, cu prietenii, sa profitati de timpul liber comun. Se poate sa se eschiveze niste prieteni carora le-oti fi cerut o mana de ajutor, dar se vor oferi altii care sa va scoata dintr-o incurcatura. Se poate sa cheltuiti niste bani c-aveti o nunta, ori un botez si o s ava implicate in organizare.

TAUR
Aveti cu cine sa iesiti la plimbare, se poate sa plecati si intr-o statiune de agrement si sa va dati intalnire cu prieteni, rude si sa petreceti 2, 3 zile la odihna. E cineva care va reproseaza ca nu petreceti suficient timp impreuna si o sa vedeti daca merita persoana respectiva. Poate are loc o serbare, un concurs, un spectacol la care o sa dati o mana de ajutor ca e pentru copilul vostru.

GEMENI
E un grup care insista sa va duceti la malul marii si sa lasati balta toate treburile gospodaresti, ca tot voi o sa le faceti la-ntoarcere – oferiti-va acest cadou. O sa cheltuiti fara regrete niste bani si o sa le faceti surprize surprize alor vostri ca e momentul sa va si destindeti, dupa atata stres. O sa gasiti cea mai buna modalitate sa va destindeti, sa ajungeti intr-o statiune de agrement, la relax.

RAC
O sa va gasiti o modalitate ideala de a va relaxa, poate-i chemati pe niste prieteni pe la voi, sau iesiti la un picnic, sau dati o fuga la malul marii. Voi va simtiti in largul vostru, poate e ziua voastra de nastere, sau e o petrecere care va imprima un vibe de zile mari. Vi se poate implini un vis – sa va luati casa, ori sa-ntalniti pe cineva si sa formati un cuplu! Fericit.

LEU
E ceva treaba pe-acasa si n-o sa iesiti la nicio intalnire pana nu terminati tot ce v-ati propus, ca sa iasa totul luna de maine-ncolo – maine e destindere, nu se lucreaza. O sa va straduiti sa le faceti pe plac unor persoane apropiate si alegeti impreuna destinatia, petrecerea la care sa va duceti. O veste buna, poate va scoate cineva la plimbare, va invita la mare, sau la munte – unde preferati.

FECIOARA
Par sa se cam incurce itzele si o sa vi se dea programul peste cap, dar oriunde v-ati duce o sa va simtiti bine si veti avea si un anturaj pe gustul vostru. Se poate sa va suiti in tren ca sa nu va mai oboseasca sofatul si o sa aveti parte de o excursie deconectanta. E un grup care va scoate din zona de confort si va duce la un concert, intr-un parc de distractii.

BALANTA
Va dati intalnire cu prietenii, dar n-ar fi exclus sa va scoata la o discutie si un partener de afaceri care nu vrea sa rateze sansa de a va implica intr-un proiect. O sa vi se ceara un raspuns referitor la relatia de cuplu care poate duce si la casatorie, daca v-ati convins pe deplin. In orice moment puteti intalni pe cineva care sa va fie alaturi si toata viata, daca o sa stiti sa-l pastrati pe acest om.

SCORPION
Vi se lanseaza tot felul de invitatii pe la evenimentele mondene si o sa va duceti, daca n-aveti nimic in program, e animatie la voi si o sa va distrati. Poate se contramandeaza o intalnire, in favoarea alteia si o sa va fie neasteptat de frumos acolo unde veti ajunge. Se poate sa va duceti la o petrecere, si bine-ar fi sa nu dati ocazia unor scene de gelozie, ca sa nu va certati.

SAGETATOR
Se pare c-o sa revina cineva care-a avut treaba prin alte tari si o sa vedeti daca poate fi compatibilitate, sau distanta si-a spus cuvantul. E posibil sa-ntalniti pe cineva care-si doreste o viata de cuplu stabila si se poate ajunge si la casatorie, cat de curand. Va dati intalnire cu grupul si o porniti catre mare, sau obiectivul o fi – muntele – la aer curat.

CAPRICORN
Invitatiile curg, va puteti duce la o nunta sau e o aniversare la care v-ar prinde bine sa ajungeti ca o sa revedeti oameni cu care-o sa va distrati copios. Un posibil partener de afaceri vine cu o propunere care va poate interesa si o sa va consultati agenda profesionala sa stiti ce sa-i spuneti. E o petrecere la care vreti neaparat sa ajungeti si o sa va ocupati de treburi gospodaresti pana-n pranz , dupa care – distractieee.

VARSATOR
Ati putea da o fuga la malul marii , sau la poalele unui munte ca sa petreceti o zi, doua la aer curat, sa admirati peisajele de vis. O petrecere in familie v-ar reuni pe toti, dupa multa vreme si o sa aflati noutati, o sa puneti la cale o nunta, un botez in perioada care urmeaza. Noutati, apare cineva care va da o veste buna, va scoate dintr-un impas – emotional, poate si faceti cinste.

PESTI
Vin prietenii sa va ia pe sus, la o plimbare, la o mancare buna la o terasa, la un gratar la iarba verde, sau o sa dati o fuga la malul marii, sa faceti un volei pe plaja. In drumurile voastre puteti intalni pe cineva care sa simta c-aveti atat de multe in comun c-ati putea forma un cuplu. Poate va avea loc un declic sufletesc si are loc o cerere in casatorie, ori poate e vorba despre o impacare.