Planeta Venus se mută în zodia Rac din 17 iulie 2022. Probleme amoroase pentru mai mulți nativi

Planeta Venus se mută în zodia Rac pe 17 iulie 2022. Fenomenul vine cu provocări uriașe pe plan amoros pentru mai toate zodiile. Ce îți rezervă astrele?

Planeta Venus intră în zodia Rac din 17 iulie 2022. Acest fenomen astrologic va produce o serie de situații complicate pe plan amoros, dar aduce și vești plăcute.

Planeta Venus în zodia Rac pe 17 iulie 2022
Venus, planeta tentațiilor și a iubirii, face ordine în viețile zodiilor destul de încercate sufletește în ultima perioadă. Aici vorbim în special despre Tauri, Gemeni, Lei și Balanțe.

Pentru aceste 4 zodii, vin tot soiul de oportunități de împăcare ori de cunoaștere a unor persoane noi. Taurii cântăresc mai bine deciziile pe care le iau pentru bunăstarea casei și, implicit, pentru viața de familie.

Gemenii sunt ceva mai pregătiți pentru un viitor în doi, mai ales cei care se află la început de relație.

Există și câteva zodii care pot întâmpina dificultăți în comunicarea cu partenerul de viață. Aici vorbim în primul rând despre Berbeci, apoi despre Raci și Scorpioni. Scorpionii sunt foarte focusați pe muncă și, din acest motiv, riscă să neglijeze dorințele persoanei iubite.

Racii trebuie să fie un pic mai prezenți în viața sufletului lor pereche. Tind să ignore anumite solicitări venite din cealaltă parte, să trateze cu superficialitate unele necesități.

Leii și Balanțele fac tot posibilul să repare anumite greșeli făcute în cuplu. Își vor cere iertare dacă au greșit.

Berbecii pot cauza tensiuni în cuplu
Berbecii pot deveni ușor aroganți în comparațiile pe care le tot fac atunci când vorbesc despre succes cu omul de lângă ei. Unele laude de sine nu vor pica tocmai bine în cuplu.

Săgetătorii au o perioadă extraordinară din punct de vedere amoros. Venus în Rac le încheagă și mai mult povestea de iubire, devenind și mai preocupați de activitățile în doi. Nu e exclus să aibă parte de o escapadă la munte sau la mare.

Capricornii și Fecioarele meditează mai mult asupra situației lor sentimentale. Sunt mai concentrați pe propriile lor obiective și asta poate fi interpretat ca nepăsare din partea persoanei iubite.

Vărsătorii și Peștii sunt feriți de probleme în dragoste. Venus în Rac le dă numai motive de bucurie, deci nu au de ce să se plângă.