Dana Nălbaru a revenit în muzică. A lansat o piesă religioasă, despre Iisus: „N-a fost ușor. Mi-a fost…”

Dana Nălbaru a revenit în muzică. Soția lui Dragoș Bucur a lansat o piesă religioasă, în care vorbește despre Iisus. Publicul a „întâmpinat-o’ cu multă căldură pe fosta membră a trupei Hi-Q, astfel că se bucură deja de un număr mare de vizualizări pe YouTube. Artista a recunoscut că nu i-a fost ușor să filmeze pentru piesă, având în vedere că a fost îmbrăcată în fustă, în vârf de munte.

Dana Nălbaru a revenit în muzică, în urmă cu scurt timp. De curând, soția lui Dragoș Nălbaru, jurat la Românii au talent, a lansat o piesă religioasă, despre Iisus. Cântăreața a luat prin surprindere pe toată lumea cu gestul său, iar mulți s-au bucurat, amintindu-și de perioada în care vedeta făcea parte din celebra trupă Hi-Q. Melodia emoționantă, cu tentă religioasă, exprimă un strigăt către Iisus, dar și o incursiune în sufletul vedetei. De altfel, muzica și versurile îi aparțin.

Acum trei săptămâni, Dana Nălbaru făcea un anunț surprinzător pe rețelele de sociaizare. Soția lui Dragoș Bucur îi informa pe Instagram că a filmat pentru un cântec pe care l-a compus în urmă cu câteva săptămâni, unul la care ține foarte mult.

Dana Nălbaru a revenit în muzică
Tot atunci, Dana Nălbaru povestea că nu i-a fost ușor la filmări. Artistei i-a fost foarte frig, pentru că a filmat în nori și vânt, pe munte, în timp ce era îmbrăcată în fustă. Marea lansare a piesei „Pe genunchi, eu’ a avut loc pe 22 iunie și a fost urcată pe YouTube.

„În vârf de munte nu te duci în fustă, știu. Am făcut o excepție, însă…. am filmat pentru un cântec pe care l-am compus acum trei luni și la care țin foarte mult. N-a fost ușor, mi-a fost foarte frig, am filmat în nori și vânt, dar cred că va ieși ceva foarte frumos… Când e gata vă arăt ce a ieșit’, spunea Dana Nălbaru pe Instagram.

Piese Danei Nălbaru debutează cu o emoție pură. De altfel, toate versurile transmit un mesaj puternic și impresionant.

„Pașii mei s-au oprit la răscruce de drum / N-am știut încotro să mă duc / N-am știut încotro s-o apuc / Mi-a fost frică să nu greșesc iar / Am simțit că e totun-zadar / Și sleită-n puteri am căzut/ Vocea mea a strigat către tine, Isus, Tu mă știi cine sunt, tu mă vezi, nu m-ascund / Mi-ai promis că de mână mă ții / Tu lumină în viață să-mi fii / Pe genunchi eu strig numele tău, Iisus’, sunt doar unele dintre ele.

A lansat o piesă religioasă, despre Iisus
Decizia Danei Nălbaru de a reveni cu o piesă în care cântă numele lui Iisus a fost o mare surpriză. Cântăreața a ținut să puncteze că unii sunt de părere că e un act de curaj ceea ce ea a făcut, în vremurile noastre, în care subiectele pieselor sunt altele, cum ar fi banii, dragostea, etc.

„Am mai compus un cântec. Unii spun că e un act de curaj să cânți pentru sau despre Isus în vremurile noastre. Habar n-am dacă e așa, e ce am simțit să fac și nu cred că datorez vreo explicație nimănui. M-aș bucura, însă, să se mai găsească oameni care, fix în vremurile acestea, să rezoneze cu mesajul’, a scris Dana Nălbaru pe Instagram.