Discuția amuzantă dintre doi soți. Ce i-a transmis bărbatul partenerei sale: „O să fii neagră de…”

Discuția amuzantă dintre doi soți. Există multe situații amuzante între un cuplu, iar acestea ar trebui să facă parte deseori din viața oricărui cuplu. Este și cazul a doi soți a cărei discuție a devenit virală pe internet. Cei doi urmau să meargă la botez, iar bărbatul nu știa cu ce să se îmbrace. Acesta a avut nevoie de câteva sfaturi din partea soției lui, dar răspunsul lui a fost de-a dreptul fenomenal.

Discuția amuzantă dintre doi soți. Ce i-a transmis bărbatul partenerei sale: „O să fii neagră de…”
Discuție dintre un cuplu a devenit virală în mediul online. Cei doi erau invitați la un botez, iar bărbatul nu știa cu ce să se îmbrace, motiv pentru care i-a cerut soției câteva recomandări. Femeia i-a spus că trebuie să își ia cămașa nouă gri, cu pantalonii tot gri, pantofi negri, șosete negre și să asorteze vestimentația cu un accesoriu negru. Încântat de cele spuse de soția sa, bărbatul a vrut să facă o glumă, pe seama asta. Așadar, bărbatul i-a spus soției sale că a găsit accesoriul perfect.

„-Iubire, cu ce mă îmbrac la botez?
-Te îmbraci cu cămașa aia nouă gri, cu pantalonii ăia gri, iei pantofii ăia negrii, șosete negre și îți cauți un accesoriu negru care să se asorteze cu pantofii
-Super Anca, pentru că am accesoriul perfect.
-Care e ăla?
-Tu, o să fii neagră de supărare când o să mă îmbăt”, este discuția dintre cei doi soți.

BONUS:

-Bai, mi-a trimis Roxana screen cu ce i-ai scris! De ce te dai la ea si ii spui ca o iubesti, nesimtitule!

-Eu nu i-am scris niciodata!

-Cum nu? Uite:


– Asta nu e scrisul meu!