Zodiile cu multe defecte. Cele mai mari probleme pe care le au nativii

Horoscop special pentru nativii cu cele mai multe defecte. Aceste zodii au probleme mari, cu care s-au născut și de care nu mai pot scăpa. Vezi dacă te numeri printre aceștia și care sunt lipsurile cu care te confrunți cel mai mult.

Cei mai problematici nativi
Taurii sunt cei mai încăpățânați nativi, cu care cei din jur se înțeleg foarte greu. Nu fac compromisuri și nu lasă de la ei în niciun caz. Sunt posesivi cu cei din jur si au impresia că le pot controla fiecare mișcare, iar când cineva nu le face pe plac, imediat își ies din minți. Acesta este, pe cât posibil, cel mai mare defect pe care îl au.

Gemenii sunt prea plini de viață și enervant de visători. Niciodată parcă nu sunt cu picioarele pe pământ și își fac planuri ireale. De altfel, sunt dependenți de oameni. Nu pot sta deloc singuri, nu sunt capabili să facă nimic dacă nu au pe cineva aproape. Nu se descurcă deloc pe cont propriu.

Scorpionii sunt mult prea sensibili și uneori exagerează. Sunt ușor de rănit și pierd mult în viață din cauza timidității duse la extrem. Uneori tind să devină manipulatori cu cei din jur și încearcă să îi tragă în jos doar ca să se simtă ei mai bine. Nu poți ieși din carapace și vei pierde mult.

Defectele zodiilor
Foarte problematici sunt și Vărsătorii. Pe nativii născuți în această zodie par să nu-i mulțumească absolut nimic. Oricât de multe ai face pentru ei, tot vor avea ceva de comentat la adresa ta. Este uimitor dacă Reușești să le intri în grații, dar foarte ușor te vor face să te simți inferior lor.

La fel de multe defecte au și Peștii. Niciodată nu își acceptă Greșelile și sunt prea plini de ei. Nu își asumă niciodată vina și, când este evident că nu au dreptate, vor încerca să te facă să le dai. În plus, nu iau deloc în serios sentimentele celorlalți și sunt un partener de viață de groază. Nu le pasă dacă suferi, odată ce ei sunt fericiți.