Cum și-a cunoscut George Simion iubita. Președintele AUR și Ilinca se vor căsători pe 27 august 2022

În scurt timp, George Simion și Ilinca se vor căsători pe 27 august 2022. Potrivit acestuia, Ilinca are 24 de ani și „stă departe de politică”.

„De acum înainte pozele acestea vor fi în minim doi! Eu și Ilinca vă invităm la nuntă”, este mesajul postat pe Facebook de George Simion, alături de iubita sa.

Cum și-a cunoscut George Simion iubita
Ilinca este studentă la drept și a fost practicantă la Insituția Avocatul Poporului și la Institutul Român pentru drepturile Omului.

„Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții inventate de presă. Stă departe de politică, ceea ce sperăm să facă și actualele partide ale sistemului din 2024 încolo”, a scris George Simion în propria postare.

Liderul AUR a anunțat că se va căsători pe 27 august 2022

George Simion a anunțat că pe 27 august îi așteaptă pe toți românii la nuntă. Condiția invitării este aceea că le cere tuturor celor care vor să participe la eveniment să vină în costum popular.

Nunta va avea loc în satul Oveselu din Vâlcea. „Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară!”
„Aş vrea ca voi, toţi, peste 1.200 de oameni şi zecile-sutele de mii care accesaţi pagina să îmi facă mie onoarea de a veni la nunta pe care o am împreună cu aleasa mea pe 27 august. Va fi cea mai mare bucurie dacă veniţi, dacă veniţi mii, zeci de mii, şi de asta vă voi trimite în privat fiecăruia dintre voi invitaţii la nuntă. Sper să vină cât mai mulţi cântăreţi, prieteni de-ai noştri” a anunțat George Simion pe Facebook.

De asemenea, liderul AUR a mai spus că le va pune la dispoziție autocare oamenilor care vor să vină la nunta sa.

Nunta celor doi are potențial de a intra în Cartea Recordurilor pentru numărul de perechi de nași.

„O să avem câte o pereche pentru fiecare județ”, a precizat George Simion, într-o declarație.