Camelia Patrășcanu, totul despre Luna Plină de la 13 Iulie. Evenimentul care ne schimbă complet viața

Camelia Pătrășcanu este unul dintre cei mai cunoscuți numerologi din România. Specialistul face cele mai interesante previziuni, pe care oamenii le urmăresc cu mare interes. A vorbit acum despre Luna Plină de la 13 iulie, care are loc în zodia Rac și ne va schimba viața din toate punctele de vedere.

Luna Plină schimbă tot. Zodia Berbec
Aspectele sunt tensionate, iar Luna Nouă aduce o mulțime de frământări interioare. Vreți multe și sunteți nerăbdători, dar nu e momentul potrivit acum în familie. Nu este recomandat să vă concentrați deloc pe problemele din trecut.

Zodia Taur
Luna Nouă vă face să descoperiți că vă lipsesc anumite acte, că trebuie să reglementați anumite documente care vizează bunurile, averea. Riscați să pierdeți multe în plan financiar dacă nu aveți grijă la astfel de detalii.

Zodia Gemeni
Gemenii își testează acum potențialul fizic de muncă. Pregătiți-vă mai mult, faceți eforturi, pentru că v-ați implicat în proiecte care nu vă reprezintă. Șanse de reușită sunt multe, dar depinde de voi dacă știți ce aveți de făcut.

Zodia Rac
Racii sunt cei mai vizați de acest eveniment, care are loc chiar în zodia lor. Învață să spună NU atunci când este cazul și să își susțină părerea când au dreptate. Trebuie să scape de orice teamă și frică atunci când vine vorba despre imaginea lor.

Zodia Leu
Pentru Lei, Luna Nouă are legătură cu un episod nerezolvat din trecut. Efectele acelui lucru nerezolvat lovesc acum. Poate fi vorba despre relația cu socrii, un părinte, cineva din familie, față de care simt că ar fi putut face mai mult.

Zodia Fecioară
Fecioarele vor avea parte de multe schimbări, care le aduc clarificarea în ceea ce privește relația cu o persoană dragă sau copiii. Dacă în trecut aveau o părere pe baza căreia și-au creat un mod de a fi, acum realizează că nu au fost delco avantajați.

Zodia Balanță
Luna Plină activează sensul vieții și îi fac să înțeleagă ce înseamnă familia. Se întreabă dacă au făcut tot ce au putut pentru cei dragi și care este rolul lor acum în viața acestora.

Zodia Scorpion
Viziunea despre viață se va schimba. Aveți niște principii prea vechi, pe care le-ați format încă din copilărie. Realizați că anumite vicii nu vă prind deloc bine și ar trebui să le lăsați deoparte.

Zodia Săgetător
Așteptările de la ceilalți vor rămâne în trecut. Învățați să vă puneți în valoare creativitatea și să nu mai așteptați mereu să primiți ceva de la cei din jur, pentru că nu are rost.

Zodia Capricorn
Luna Nouă îi învață să se conecteze corect cu ceilalți. Acest eveniment îi învață pe Capricorni să fie mai atenți la nevoile celorlalți, pentru că de aici pornesc atitudinile și reacțiile lor față de ei.

Zodia Vărsător
Această Lună Nouă vă face mai responsabili, mai atenți la activitățile pe care le aveți de făcut. Faceți ceva semnificativ, dar țineți cont de faptul că mai aveți nevoie de câteva cunoștințe și abilități.

Zodia Pești
Peștii sunt mai expresivi și creativi decât niciodată. Vă este teamă că nu ați făcut la timp ceva și acum este prea târziu, dar nu veți renunța deloc la visul vostru.