Horoscop Urania pentru săptămâna 2-8 iulie 2022. Necazuri pentru Raci

Horoscop Urania pentru săptămâna 2-8 iulie 2022. Celebrul astrolog a făcut previziuni pentru următoarele 7 zile, când Marte va intra în zodia Taurului.

Celebrul asrolog Urania a făcut noi previziuni pentru zodii. Urmează provocări dificile pentru nativi în săptămâna 2-8 iulie 2022. Se anunță schimbări importante pentru Tauri și Raci.

Horoscop Urania pentru săptămâna 2-8 iulie 2022. Ce se întâmplă cu toate zodiile
În fiecare vineri Urania transmite horoscopul următoarelor șapte zile. Din rândurile următoare poți afla ce te așteaptă:

Berbec
Berbecii simt nevoia de succes și pot lua parte la întreceri sportive sau jocuri estivale. Alții vor să aibă un stil de viață mai temperat, iar unii nativi vor intra în conflict cu rude. Își vor exprima mai mult punctul de vedere.

De altfel, sunt prevăzute temeri legate de bani. Berbecii vor să aibă mai multă stabilitate pe acest plan.

Taur
Taurii ar putea avea dispute familiale. Vor rezolva sarcini dificile și vor face o schimbare evidentă în comportament. Vor fi mai reticenți acești nativi în anumite gesturi și vorbe spuse față de cei din jur.

Gemenii, atenți la bani
Gemeni
Asemeni Berbecilor, și Gemenii vor fi mai precauți față de bugetul propriu. Vor tăia de acolo unde nu au mare nevoie și vor investi în ceea ce este necesar pentru viața lor.

Din 8 iulie, starea de sănătate a Gemenilor s-ar putea înrăutăți. Este prevăzută o răceală, dar într-o formă ușoară.

Rac
Racii nu primesc vești tocmai bune pentru intervalul menționat. Planeta Mercur va face conjuncție cu Luna Neagră, situație care poate aduce necazuri. Nu vor fi unele mari, ci minore, deoarece lucruri neplăcute se vor întâmpla apropiaților, dar îi va afecta și pe ei.

Vor avea întâlniri administrative cu unele persoane, față de care vor avea un comportament adecvat, dar își vor susține punctul de vedere atunci când vine vorba despre buget.

Leu
Leii vor să-și îndeplinească o dorință pe care au tot amânat-o. Acum este momentul să profite de timpul pe care-l au la dispoziție și să-și satisfacă aspirațiile.

Fecioară
Fecioarele vor face o analiză riguaroasă a oamenilor pe care îi au în jurul lor. Vor încerca să afle dacă au de câștigat de la acestea pe viitor sau dacă nu.

Balanță
Evitați dialogurile în public sau prezențele mediatizate; atacurile la funcția și competența unor Balanțe se poate petrece și în alte împrejurări dar, până la urmă, ele tot vor deveni publice

Scorpion. Conflictele se vor putea naște și din relația nativilor cu reprezentanții unor instituții ale statului, mai ales ale celor care portă „haină miliară” ori sunt organizate pe criterii de ierarhie militară

Săgetător. Nu neglijați mesajele organismului pentru că sfârșitul lunii iulie se asociază cu un răstimp mai delicat și atunci atât diagnosticarea, evaluarea, analizele cât și procedurile terapeutice vor fi mai greu de realizat.

Capricorn. Capricornii, în ciuda dorinței lor intense de a depăși cadrul limitat al zonei în care trăiesc și activează, nu-și vor pierde capul în aburii unui ipotetic succes dincolo de granițele țării.

Vărsător. Mercur va intra în zodia Racului și, până pe 19 iulie, va destabiliza, sectorul sănătății de fiecare zi, aici, un rol important avându-l tabloul clinic general și vârsta.

Pești. Relații parteneriale bazate pe respect, politețe, spirit de cooperare și bună administrare a intențiilor și soluțiilor primite și oferite.