Cristina Demetrescu, despre zodiile care dau de greu în luna iulie. Nu vor avea nicio zi bună

Luna iulie va fi una de coșmar pentru unii nativi, după cum spune celebrul astrolog Cristina Demetrescu. Urmează zile cu multe probleme pentru patru dintre zodii, Zile în care vor da tot ce au mai bun, dar nu vor reuși să realizeze nimic. Vezi dacă te numeri printre ghinioniști sau îți va merge bine.

Acești nativi pierd tot în Iulie
Unii nativi noroc cu carul în luna iulie, dar unii dintre ei nu își vor găsi deloc liniștea. Au sperat la câștiguri materiale și planuri care să meargă foarte bine, dar astrele nu s-au aliniat în favoarea lor. Patru zodii vor da de greu și toată luna le va merge asa.

Fecioarele, Balanțele, Scorpionii și Săgetătorii sunt Cei care vor avea parte de o lună grea, spune Cristina Demetrescu. Fecioarele vor munci foarte mult și vor obține rezultate notabile din acest punct de vedere, dar trebuie să fie foarte atente la starea lor de sănătate.

Muncesc prea mult și nu se odihnesc, nu țin deloc cont de semnalele pe care le transmite organismul, iar asta ar putea să le coste mult. Chiar dacă relațiile lor cu șefii vor funcționa foarte bine și devin mai funcționali, stresul îi va distruge psihic. În planul iubirii, lucrurile merg la fel de prost. Cristina Demetrescu atrage atenția asupra faptului că dragostea cu sila nu se poate.

Zodiile urmărite de ghinion
Cristina Demetrescu are câteva sfaturi și atenționări și pentru Balanțe. Acestea trebuie să înțeleagă că nu pot avea tot ce își doresc, cu trebuie să aleagă ce le trebuie cu adevărat. Nu poți câștiga pe toate planurile, dar cel puțin te poți implica intens pe anumite părți. Nu mai alerga după multi iepuri, pentru că s-ar putea să nu mai prinzi niciunul.

Și Scorpionii se află pe lista neagră a Cristinei. Specialistul spune că acești nativi vor avea parte de multe certuri în familie, iar majoritatea vor porni din cauza banilor. Partenerii de viață la vor face zile fripte și le va provoca mult stres. Aceștia nu sunt deloc de acord cu deciziile acestora și vor să îi determine să își schimbe părerea.