Nativii plini de ghinion până duminică. Mihai Voropchievici avertizează: trei zodii nu își vor găsi deloc liniștea

Celebrul numerolog Mihai Voropchievici avertizează: până duminică, trei zodii vor avea numai probleme. Acești nativi nu vor reuși să ducă la sfârșit nicio sarcină și se vor lovi de multe refuzuri și probleme. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit darul runelor pentru trei dintre zodii.

Avertismentul lui Voropchievici
Mihai Voropchievici a vorbit despre cum va evolua săptămâna pentru fiecare dintre zodii. Se pare că lucrurile vor fi perfect normale pentru nativi, dar trei dintre zodii vor avea probleme grave până duminică. Nimic din ce își propun nu le va ieși bine.

Taurul este într-o stare de altertă sau de atenţionare. Acești nativi nu au liniște și parcă sunt mereu pe fugă, de parcă ar intra timpul în sac. Trebuie să aibă mare grijă la tot ce se petrece în jurul lor, să fie atenți la detalii și să nu rateze nimic, pentru că s-ar putea să pice intr-o plasă din care să nu mai iasă prea curând.

Zodiile ghinioniste ale săptămânii
Balanțele au multe întrebări și nu găsesc deloc răspunsuri. Trebuie să ceară ajutorul acolo unde nu mai fac față, să găsească soluții optime pentru a ieși din probleme. Răspunsurile sunt exact acolo unde nu vă așteptați, totul este să căutați cu atenție și să nu mai pierdeți vremea cu lucrurile inutile din viața voastră.

Scorpionul are o probă de încercare. Trebuie să depăşească nişte mici obstacole, pe care tocmai karma le-a pregătit. Acești nativi sunt stresați și simt că cedează, dar Mihai Voropchievici le recomandă să fie puternici și să nu cedeze. Situația în care se află acum nu este cea pe care și-o doresc, așa că, după ce ies din acest impas, trebuie să facă schimbări urgente în viața lor.