Horoscop cu Neti Sandu. Zodiile care isi indeplinesc dorintele.

Horoscop 29 iunie 2022. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toate zodiile. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru aceasta zi de mare sarbatoare.

Horoscop cu Neti Sandu.
BERBEC
O sa va puteti rezolva niste probleme legate de casa, poate apelati la o agentie imobiliara sa va gaseasca o alta locuinta. O sa va puteti atinge obiectivele si sa faceti un salt spectaculos in cariera, sa va descurcati si mai bine cu banii si sa calatoriti mai mult ca de obicei.

TAUR
O legalizare, si odata rezolvat acest aspect o sa va vedeti de vacanta, de distractie. Poate veti continua, totusi, niste studii si pe perioada verii ca sa fiti in tema, sa se consolideze materia, pot fi si cursuri practice, sau v-apucati de sport.

GEMENI
Va puteti gasi ceva nou de lucru si sa va-ncante proiectul respectiv, ca e inedit. O sa va socotiti banii ca sa vedeti daca v-ajung pentru cheltuielile curente si din ce ramane sa aveti pentru plecarea in vacanta, sau poate in weekend dati o fuga pe undeva.

RAC
E posibil sa luati niste bani si sa achitati rate, facturi, poate iesiti si la cina in doi, c-aveti ceva important de discutat. Se poate sa luati o decizie referitoare la familie, e posibil sa aiba legatura cu locuinta si o sa stiti ce-aveti de facut in continuare ca sa fie toti ai vostri multumiti.

LEU
Se poate sa va spuneti un punct de vedere intr-un grup, si sa se tina cont de parerea voastra, ca e ceva constructiv. O sa va puneti toate lucrurile in ordine ca sa plecati in concediu, sa nu stati cu grija obligatiilor de serviciu si va asigurati ca v-ajung banii si ca e garantata cazarea.

FECIOARA
O sa va fie mai clar daca relatia voastra se-ndreapta spre casatorie, sau o sa mai treaca ceva timp pana sa va dumiriti. Poate va hotarati in privinta creditului daca sa cereti sau nu, ca e posibil sa rezolvati si altfel, sa va-mprumute cineva din familie, si sa dati banii inapoi cand puteti.

BALANTA
O sa-si faca aparitia cineva care, cu greu, si-a facut curaj sa va scoata la o cafea ca-i era teama de un refuz. Se poate s-aveti castig de cauza si sa se-ncheie odata un proces care v-a stresat din cale-afara si va linistiti.

SCORPION
Poate-ati gasit destinatia ideala de vacanta si o sa faceti rezervare, va alegeti si o companie pe masura. Se va semna un act si o sa puteti avansa cu proiectele, c-ati batut pasul pe loc si e cazul sa recuperati timpul pierdut.

SAGETATOR
Va bate gandul sa faceti un imprumut ca sa va luati o casa, ori poate masina e pe butuci si trebuie sa va luati alta. O sa interactionati cu tineretul care are nevoie de un sfat de la voi, o mana de ajutor si o sa organizati diverse activitati care sa va destinda.

CAPRICORN
O sa va bucurati de revenirea cuiva dupa o lunga absenta si o sa decurga frumos relatia in continuare. Se poate sa va decideti in privinta relatiei de cuplu, care, dac-a ajuns la maturitate o sa vreti sa va casatoriti, in cazul in care nu sunteti intr-un parteneriat legal.

VARSATOR
Se pare c-o sa mai luati una, alta prin casa, o sa cheltuiti bani, dar nu din contul curent, ci din cel de rezerva. Poate-o s-aveti ceva, in plus, de lucru la serviciu si o sa va alegeti cu mai multi bani, si-ati putea pastra proiectul respectiv ca s-aveti si in continuare bani.

PESTI
Se poate sa aflati un raspuns la dorinta voastra de a fi impreuna cu cineva care-a stat departe de voi – poate o sa fiti intr-un cuplu. Se-anunta cheltuieli poate pentru ca va pregatiti de concediu, o fi si masina in reparatii, ca sa plecati linistiti sa va priasca vacanta.