Cine este noul partener al Manuelei Hărăbor. Actrița din „Vlad” a făcut declarații de senzație

Manuela Hărăbor este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi. Aceasta a trecut printr-o dramă de când l-a născut pe fiul său, Andrei care suferă de autism, conform „Playtech”. Din păcate, Dan Chișu, tatăl biologic, nu și-a recunoscut fiul, dar actrița a dat uitării evenimentul și l-a iertat.

Aceasta a avut parte de trei căsnicii eșuate, dar de o carieră minunată. Ea a făcut parte din distribuția serialului „Vlad”. De curând, a recunoscut că are un nou partener. Iată toate detaliile !

Cine-i bărbatul din viața Manuelei Hărăbor
Vedeta susține că și-ar fi dorit un mariaj care să țină o viață întreaga, dar norocul și dragostea nu au fost de partea ei . după trei căsnicii eșuate, acum este pregătită să iubească din nou:

„Mi-aş fi dorit să am o căsnicie care să dureze toată viaţa. (…) Mă ştiam cu fostul meu bărbat de la 18 ani, m-am căsătorit la 21 de ani şi tot la 21 am şi divorţat. A fost un capriciu, am vrut să plec de acasă, să fiu independentă. Independentă din punct de vedere financiar eram, că deja făceam filme şi aveam banii mei, dar nu mai voiam să stau cu mama. Şi ce variantă aveam? Să mă mărit!”, a mărturisit actrița, potrivit okmagazine.ro.

Întrebată cu privire la actuala relație, aceasta a declarat că și-a întâlnit marea dragoste. „Dacă e să stau să mă gândesc bine, am iubit de două ori de-adevăratelea în viaţa mea. Şi acum! Uite, acum iubesc din nou! Ca să-ţi dau o «bombă»…”, a spus Manuela Hărăbor.

Manuela Hărăbor: „Am o relaţie frumoasă de un an de zile”
Actrița are o relație minunată cu un bărbat însă nu dorește să dea detalii despre identitatea acestuia deoarece vrea să stea departe de camerele de luat vederi:

„Nu aveţi cum să aflaţi mai multe despre el că vă pierdeţi timpul, nici măcar să nu încercaţi!”, a mai spus actrița.

Manuela Hărăbor: „Venea să ne îmbrăţişăm toţi trei”

Manuela a povestit că totodată fiul ei i-a acceptat pe toți partenerii săi de viață și că de fapt s-a atașat de fiecare în parte:

„Atunci când mă vedea pe mine cu unul dintre partenerii mei, venea să ne îmbrăţişăm toţi trei. Nu le-a dus dorul niciunuia dintre ei, dar, pentru că simţea că mama lui avea nişte sentimente anume pentru persoana respectivă, accepta şi se bucura”, a punctat aceasta.