Horoscop pentru luna iulie 2022. Cristina Demetrescu: “Trebuie să ne așteptăm la emoții intense”

Horoscop pentru luna iulie 2022. Ce spune astrologul Cristina Demetrescu despre următoarea perioadă. Care sunt veștile pentru zodii! Specialistul a anunțat că trebuie să ne așteptăm la o lună de zile cu emoții intense și a făcut previziuni astrologice pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop luna iulie 2022, cu astrologul Cristina Demetrescu
Se anunță evenimente astrale cu impact major asupra zodiilor. Planeta Marte intră în zodia Taur pe 6 iulie, vor fi probleme cu banii, se sparg niște depozite. Vom fi mai visători și mai somnolenți în următoarea perioadă. Iată care sunt previziunile pentru Berbec, Taur și Gemeni. Cristina Demetrescu a fost invitată în platoul emisiunii Vorbește lumea.

Zodia Berbec – Trebuie să-și scoată la bătaie diplomația, pentru că poate să obțină ce vrea dacă știe să comunice și știe cui să se adreseze. Nu trebuie să facă economie când este vorba de lucruri importante, de exemplu să facă o școală care poate să-i permită o schimbare reală în viitor. Berbecul primește vești bune în această perioadă.

Zodia Taur – Este bine de menționat că după dată de 6 iulie, crește nervozitatea și nemulțumirea oamenilor vizavi de bani, pentru că taurul este o zodie a banilor. Se distrug niște depozite. Oamenii tind să cheltuie din economii și atunci apar aceste nemulțumiri. (…) Taurul este foarte activ în această perioadă; unii pot fi mai posesivi, mai geloși, unii pot să cucerească pentru palmares, aș spune că ar putea să sară calul în această perioadă. De fapt, pot să nu obțină ceea ce își doresc, dacă sunt așa…pe repede înainte. Pentru tauri însă perioada este foarte bună din punct de vedere financiar și mai ales că produce el, din muncă proprie.

Zodia Gemeni – previziuni astrologice pentru luna iulie 2022
Specialistul în Astrologie, Cristina Demetrescu, spune despre nativii zodiei Gemeni că au capul puțin în nori. Sunt admirați în această perioadă, poate chiar se îndrăgostesc, însă sunt și niște probleme de sănătate care s-ar putea să trebuiască să fie rezolvate: unele probleme hormonale, intervenții chirurgicale dentare, în zona ORL. Pentru ei este totuși o perioadă bună, pentru că Venus îi protejează.

Pentru Raci, Cristina Demetrescu spune că Luna Nouă le va da energie. Apar multe situații care le pun răbdarea la încercare. De asemenea, Racii sunt adorați în secret, cineva le face curte, le declară iubirea. Nu discutați cu prietenii despre bani!

Află care sunt previziunile astrologice dedicate fiecărei zodii în parte, în materialul video de mai sus!