Horoscop cu Neti Sandu. Zodiile care dau lovitura, au parte de noroc ceresc

Horoscop 28 iunie 2022. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, principalele previziuni astrale pentru roate zodiile. Afla cer ti-au pregatit astrele.

BERBEC
Va bate gandul sa va schimbati casa, dar mai strangeti niste bani, daca n-o sa dati imediat, lovitura in afaceri. O energie debordanta si o sa va puteti reinventa ca marele benefic Jupiter va-ncarca de zor cu serul fericirii si toate lucrurile va reusesc la comanda.

TAUR
O sa perfectati niste acte, poate aveti de semnat un contract si o sa parcurgeti toti pasii ca sa va vedeti cu situatia-ncheiata. Se anunta bani ca poate abia acum se gaseste finantare si o sa faceti planuri de vacanta c-aveti nevoie de mare, munte, de altfel de peisaje si de oameni.

GEMENI
Se poate sa vi se faca un cadou, pe care nu l-ati fi primit de ziua voastra de nastere ca nu v-ati putut intalni si e bine si acum. Va bucurati de o veste care o sa va dea sperante la o viata mult mai buna din punct de vedere financiar, dar aveti grija sa nu supraevaluati situatia.

RAC
O sa va bucurati de o promisiune de job, care-nseamna bani frumosi, cu sanse de ascensiune pe scena sociala, unde o sa straluciti. Apar tot felul de rascoliri sufletesti, dar daca o sa faceti multa treaba o sa va treaca, poate tineti si o dieta si o sa va gasiti un echilibru.

LEU
S-ar putea sa aveti prilejul sa dati o fuga prin tara, pe undeva, ca sa le dati de capat unor probleme de serviciu si chiar in strainatate. E un grup care va ia pe sus sa faceti diverse activitati care sa va dea refresh pe dinauntru, sa scoateti la iveala niste valente de care n-aveati habar.

FECIOARA
E posibil sa faceti un imprumut daca vreti sa va luati o casa, o masina, ori ca sa plecati in vacanta. Vi se recunosc niste merite si o sa primiti bani, echivalentul in produse, sau o promovare de toata frumusetea, pentru ca e ofertant cerul in perioada asta.

BALANTA
Va pregatiti de o plecare in vacanta si o sa dati zor sa va achitati de toate urgentele ca sa plecati linistiti la odihna. Poate faceti cumva sa va consolidati increderea in partenerul de cuplu ca va incearca tot felul de stari referitoare la fidelitatea partenerului de cuplu. Este sincer sa stiti.

SCORPION
O sa recuperati niste bani dupa o lunga asteptare si poate-i tineti la pastrare pana ajungeti la o destinatie de vacanta. Vi se propune un job, poate fi si o colaborare si o sa va ganditi zilele astea daca va-ncumetati sau nu, ca mai aveti si alte angajamente. Trebuie sa merite.

SAGETATOR
Apare cineva care va face ochi dulci si o sa va sondati sentimentele sa-ntelegeti ce se-ntampla – va fascineaza sau nu? O sa interactionati cu niste oameni care au nevoie de suportul vostru ca sa iasa o treaba ingenioasa, la care numai voi va pricepeti si o sa aderati la idee.

CAPRICORN
Se poate sa va duceti la un interviu pentru un job si sa doborati concurenta, ca aveti atuuri forte. E posibil sa vi se dea ceva nou de facut si o sa luati mai multi bani, ca aveti nevoie ca sa va duceti un pic la mare, un pic la munte, unde-si doresc ai vostri.

VARSATOR
Poate o sa va dati peste cap sa va schimbati masina, sau poate reusiti s-o reparati, ii mai inlocuiti vreo piesa. O revenire la o dragoste de care nu v-ati putut desprinde si o sa puteti fi impreuna, cu conditia sa nu fiti casatoriti. Celor casatoriti o sa le mearga bine in continuare.

PESTI
O sa va descoperiti o indeletnicire de timp liber care sa va destinda, sa iesiti din stresul zilnic, sa scapati de rutina care va erodeaza. Poate faceti comanda de piese de mobilier, sau luati alte lucruri care sa va redecoreze si mai frumos interiorul si sa va puneti casa la punct.