Ce a pățit Costi Ioniță în vacanța din Grecia. Artistul a reacționat dur: “Îmi e și silă”

Costi Ioniță a fost recent în vacanță în Grecia și a avut parte de o experiență neplăcută. Artistul a povestit pe rețelele de socializare ce i s-a întâmplat, iar mulți dintre fanii lui au fost surprinși să afle toate acestea, ba chiar au ținut să îl contrazică.

Ce a pățit Costi Ioniță în vacanță în Grecia
Costi Ioniță s-a plâns pe Internet de modul în care s-a prezentat plaja din Thassos, una dintre insulele grecești, foarte apreciate de către români. Artistul a făcut comparația cu România, în sensul în care plajele de pe litoralul românesc se prezintă mult mai bine. Cântărețul a postat câteva videoclipuri în care se observă apa murdară, ceea ce l-a și deranjat, se pare, cel mai tare. Costi Ioniță a spus că a ajuns în Grecia pentru că a avut treabă și s-a gândit să se bucure de plajă și mare, însă condițiile de acolo nu se compară cu cele de pe litoralul românesc.

Fraților, sunt în Grecia, la mare, na, cică Thassos, frumos, uitați ce mizerabilă este apa. Am venit că așa a fost conjunctura, că altfel tot la noi, la România, aș fi venit. Forza România. Măi, fraților, eu nu glumesc. E mizerabilă tare de tot. Uită-te și tu. Păi imi e și silă să intru în ea. Asta e, România e forță!, a spus Costi Ioniță, în videoclipurile postate pe contul său de Tik Tok.

@costi Reply to @marcelcostin2 #viral #fortza #costi #fy #fyp Mizerie in Grecia #thassosgreece ♬ Monalisa – Costi & Faydee & Marra

Cel mai probabil, Costi Ioniță se aștepta să primească reacții care să-i susțină punctul de vedere, însă nu a fost deloc așa.

Costi Ioniță, contrazis de către fanii săi
Cei mai mulți dintre internauți i-au transmis lui Costi Ioniță că nu cred că acele imagini sunt din Thassos, mai ales că unii dintre ei fuseseră acolo și au găsit o cu totul altă situație. Cineva chiar a spus că a fost de șase ori în vacanță în Thassos și că niciodată nu a găsit plaja și apa murdare, așa cum reiese din videourile realizate de artist.

Nu am văzut așa ceva în apa din Grecia și nici nu cred așa ceva/ Este natură, nu bazin/ Ieri am venit în Grecia și chiar este foarte curată apa. Depinde de locul în care sunteți, nu toată Grecia e la fel/ În Grecia nu este voie să fie furtună în larg?/ Eu am fost de peste 6 ori în Thassos, sub nici o formă nu există așa ceva, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Au fost internauți care nu au crezut că acele imagini sunt din Grecia, ba chiar cineva i-a scris lui Costi Ioniță că par imagini din Dunăre, dar artistul a ținut să sublinieze că sunt, cu adevărat, imagini din Thassos și că e mult mai curat pe litoralul românesc.