Horoscop de la Pavel Globa! In aceasta saptamana Gemenii vor avea succes financiar, Fecioarele vor avea noroc in toate, iar Capricornii se vor confrunta cu dificultati. Previziuni pentru toate zodiile

Astrologul Pavel Globa spune ca saptamana din 27 iunie pana pe 3 iulie nu va fi stabila pentru majoritatea zodiilor. Incepand cu faza lunii in descrestere, care va fi in zodia Gemeni, saptamana va trece prin luna noua in zodia Rac si se va trece in faza lunii in crestere sub semnele Leului si Fecioarei. Toate acestea vor slabi energia si vor perturba linistea sufleteasca.

Berbec
Berbecul nu ar trebui sa incerce sa faca prea multe, toate eforturile sale vor fi irosite. Este mai bine sa dedici timpul odihnei, comunicarii cu cei dragi si sa ai grija de propria sanatate, care necesita o atentie sporita.

Taur
Taurul va avea multe calatorii, intalniri si negocieri de afaceri in aceasta saptamana. In sfera profesionala, este planificata o descoperire pozitiva clara, astfel incat familia va fi pe locul 2. Incercati sa dedicati cel putin o seara pentru o cina romantica la lumina lumanarilor pentru a inmuia inima cuiva drag.

Gemeni
Gemenii planuiesc schimbari pozitive in sectorul financiar. Poate ca va fi o crestere a salariului, un bonus mare sau castigarea la loterie. Incercati sa investiti intr-o afacere profitabila. In relatia cu persoana iubita, arata grija si atentie, acum are nevoie de sprijinul tau.

Rac
Starea romantica a Racului va contribui la schimbari pozitive in viata personala si la obtinerea unei intelegeri oarecum pierdute cu partenerul. Vor exista si schimbari pozitive in sfera profesionala, in plus, circumstantele vor incepe sa functioneze pentru tine. Fiti pregatiti pentru faptul ca unele planuri vor trebui revizuite.

Leu
Starea de spirit a Leului in aceasta saptamana se va schimba, asa ca nu ar trebui sa incepi niciun proiect nou si sa iei decizii importante. Este timpul sa nu va implicati in procesele de lucru pana la sfarsitul saptamanii. De asemenea, nu ar trebui sa schimbi ceva in viata personala, exista o mare probabilitate de a lua o decizie gresita.

Fecioara
Fecioara va avea o saptamana plina de energie in aceasta saptamana. Un moment minunat pentru a planifica viitorul, a lua decizii importante si a merge mai departe cu incredere. Norocul te va insoti in toate, iar obstacolele care apar pe drum vor fi depasite cu usurinta.

Balanta
Saptamana aceasta, Balanta va trebui sa ia o decizie importanta, de care va depinde in mare masura viitoarea lor cariera. Vi se vor oferi perspective excelente in domeniul profesional daca aratati respect fata de parteneri si va concentrati pe cooperarea colectiva.

Scorpion
In viata personala a Scorpionilor, totul se va imbina perfect, dar in sfera profesionala in aceasta saptamana pot aparea unele probleme. Aveti grija cand pregatiti documentele legale, verificati cu atentie totul si nu neglijati sfaturile unei persoane competente.

Sagetator
Sagetatorii pot avea dificultati financiare in aceasta saptamana. Incercati sa nu va indatorati si sa nu luati imprumuturi, pentru ca atunci va fi dificil sa returnati banii. Fii harnic in munca ta si nu lasa lucrurile sa isi urmeze cursul daca vrei sa iesi rapid dintr-o situatie dificila. Fii recunoscator unei persoane dragi pentru sprijin intr-o perioada dificila.

Capricorn
Capricornii pot avea unele dificultati in relatiile personale. Pasiunea ta pentru afaceri si concentrarea constanta asupra problemelor profesionale contribuie la o anumita instrainare fata de persoana iubita. Incercati sa alegeti un moment pentru o seara romantica in doi sau pentru o recreere in aer liber.

Varsator
Este timpul ca Varsatorul sa nu mai priveasca inapoi la trecut si sa inceapa sa construiasca noi relatii. Acum este cel mai bun moment pentru asta. Pana la sfarsitul saptamanii, poti conta pe un profit bun pe care noul tau proiect sau munca de succes il va aduce.

Pesti
Pestii in aceasta saptamana vor trebui sa se implice in mod clar intr-o afacere promitatoare. Dar nu ar trebui sa contati pe ajutorul cuiva, pregatiti-va pentru faptul ca va trebui sa va asumati toata responsabilitatea si povara muncii principale. Fiti atenti cand pregatiti documentele legale.