Astrologul Cristina Demetrescu avertizează: urmează 9 luni de coșmar!

Cristina Demetrescu este unul dintre cei mai cunoscuți astrologi de la noi din țară. Pe viziunile sale sunt unele dintre cele mai sigure și apreciate de către români. De data aceasta, specialistul a vorbit despre următoarele nouă luni, care nu vor fi deloc unele bune.

Cristina Demetrescu, despre problemele din următoarele 9 luni
Cristina Demetrescu a vorbit la televizor despre ce au pregătit astrele pentru noi în următoarele 9 luni. Se pare că lucrurile nu vor merge deloc bine, ci vom avea parte de multe probleme de-a lungul acestei perioade.

Specialistul spune că vom avea mari probleme cu insomnia în perioada următoare. Mai exact, pe timpul nopții nu vom putea să ne odihnim, iar ziua nu ne vom putea desfășura deloc activitatea așa cum trebuie. Vom fi moleșiți și lipsiți de vlagă și vom avea probleme mari și cu nervii.

Timp de nouă luni, luna își va arăta adevărata față. Luna neagră Va avea un impact foarte mare asupra emoțiilor noastre: le vom trăi atâta intensitate maximă, dar vom avea parte și de sentimente care ne vor provoca doar durere.

Nouă luni pline de probleme
În această perioadă, trebuie să aibă mare grijă cei vulnerabili precum bătrânii persoanele bolnave, cei cu probleme psihice. Femeile însărcinate în această perioadă nu se vor putea bucura deloc de sarcină, pentru că se vor confrunta cu stări psihice extrem de incomode. Tot cu mulți nervi si stări anxioase se vor confrunta, în general, cei care au copii si multe responsabilități.

Chiar dacă în această perioadă, mulți vor avea tendința să meargă mai mult la psiholog, trebuie să înțeleagă că trebuie să lucreze mai mult la spirit, nu la psihic.

“Sufletul nu poate să fie vindecat decât prin credință, altă terapie nu există. Psihologul nu vindecă sufletul propriu-zis.”, spune Astrologul.

În perioada asta trebuie să ne apropiem mai mult de Dumnezeu, să fim mai credincioși și să ne concentrăm pe relația noastră cu divinitatea.