Gabriela Cristea trăiește în lux. Este incredibil cât a plătit prezentatoarea doar pentru piscina cu apă sărată din curte

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare teve de la noi din țară. Vedeta se consideră o femeie împlinită din toate punctele de vedere, o mamă și o soție în adevăratul sens al cuvântului și nici la capitolul bogăție nu stă deloc rău. Gabriela și Tavi Clonda au construit o casă cu adevărat de poveste și au plătit sume mari nu mai pentru piscina cu apă sărată.

Gabriela Cristea, piscină de lux

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai ciudate cupluri de la noi din țară. Cei doi se iubesc deja de ani buni, au reușit să-și întemeieze o familie frumoasă, au două fetițe minunate și nimic nu le lipsește. Au reușit chiar să își ridice și căsuța mult visată, în care au investit mulți bani și timp, dar care a meritat fiecare efort.

Locuința este exact pe placul lor, construită cu mare atenție și bun gust. Celebra prezentatoare a investit mult în casa mult visată și acum chiar și-a făcut și o piscină cu apă sărată. Costurile au fost unele destul de mari, având în vedere că necesită o pregătire specială, dar este un proces foarte sănătos pentru întreaga familie, dar mai ales pentru cele două fetițe.

”Este electroliza. Îți face clor din sare și îți face și PH-ul. Pui sare la început, vreo 8 saci. Apa e sărată, nu cât apa mării, dar… E plăcut și exact cum trebuie. Apa de mare, apa cu sare le face foarte bine fetițelor. Noi am făcut-o anul trecut la gri, groapa, turnat, țevi”, a spus Gabriela Cristea și Tavi Clonda.

Cât a costat piscina

Multi și-ar dori un astfel de lux, dar costurile sunt prea mari. Gabriela Cristea și Tavi Clonda au spus că nici nu au fost uriașe, dar depinde de cât de pretențios este fiecare și ce așteptări are de la un astfel de proiect.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au scos din buzunar suma de peste 20.000 de euro, dar au precizat că au mai avut parte și de anumite reduceri, având în vedere că sunt persoane publice și au tot felul de parteneriate și ajutor.

”A fost o sumă atunci cu reduceri, cu vecini care ne-au ajutat. Depinde foarte mult ce accesorii, depinde și ce pui în ea. Peste 20.000 de euro”, a mai zis Tavi Clonda la Antena Stars.