Horoscop săptămânal 27 Iunie- 3 Iulie. Urmează zile grele pentru unele zodii

Previziuni pentru toate zodiile în următoarea săptămână. Găsești aici horoscop săptămânal 27 Iunie- 3 Iulie complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această săptămână, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul acestei perioade aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse în la sfârșit și început de lună.

Zodia Berbec
Deși consideri că nu îi judeci pe mulți din cei care cu care interacționezi, îți dai seama că totuși ești dezgustată de comportamentul unora, care parcă s-au schimbat la foc automat. Ajungi uneori să fii chiar destul de drastică cu alte persoane tocmai pentru a nu-ți lăsa vulnerabilitățile să iasă la iveală, ceea ce ți-ar putea cauza chiar ție probleme mari.

Zodia Taur
Urmează o săptămână stresantă pentru tauri, la fel ca toate din ultima perioadă. De asemenea, se anunță și multe conflicte care parcă apar de nicăieri, având în vedere că încerci să eviți astfel de ieșiri pe cât de mult posibil. Ești foarte recalcitrant și nu vezi o ieșire din situația asta, pentru că stresul din aceste zile ți-a cam stricat starea și nu mai ai putere.

Zodia Gemeni
Gemenii trebuie să facă o reevaluare a unor principii de viață. Trebuie să spuneți adevărul și numai adevărul în această perioadă și să fiți atenți la detalii, pentru că v-ar putea costa mult dacă ceilalți constată că încercați să le ascundeți ceva. Cea mai ușoară cale e să fiți asumați și să nu vă complicați existența cu minciuni care oricum vor ieși la iveală.

Zodia Rac
În această săptămână petreci timp alături de persoanele importante din viața ta. Vrei să te bucuri de timp de calitate petrecut în compania persoanelor pe care le iubești, așa că îți organizezi timpul în funcție de acest obiectiv și faci tot posibilul ca să fii atent la dorințele lor, pentru că și ele ar fost lângă tine atunci când le-ai cerut sau chiar s-au autosesizat.

Zodia Leu
Leii simt nevoie de mai multă independență. Libertatea îi face să scape de limitările pe care deseori și le pun și singuri. Nu trebuie să exagerezi cu autoritatea. Starea de anxietate trăită în ultimele luni își pierde din intensitate. Găsirea unui nou sens al propriei vieți îți întreține motivația de a face lucruri care îți aduc împlinire și te duc către culmile succesului.

Zodia Fecioară
Fecioarele au și ele parte de tensiuni pe care nu știu să le managerieze, deoarece nu au mai trăit astfel de tensiuni până acum. Își doresc să facă multe, dar planurile nu le ies și nici nu găsesc o cale de a se organiza mai bine. Ai parte de aventuri pasagere și poate fi vorba chiar de o relație care începe în această săptămână și nu se știe dacă va dura prea mult.

Zodia Balanță
Urgențele care vor apărea în viața ta în zilele următoare vor fi destul de stresante pentru tine și te vor scoate din zona de confort. Cu toate astea, vei reuși să te adaptezi destul de repede la noua realitate. Nu lași niciodată garda jos, chiar dacă ești conștientă că acest comportament nu este întotdeauna atât de riscant precum pareă la început, acum te-ai obișnuit.

Zodia Scorpion
Nativii din zodia scorpion au parte de o săptămână în care-și pot liniști emoțiile, trăirile interioare și ideile, pentru că, în ultima vreme, problemele în plan emoțional se țin scai după voi și parcă situația nu mai revine la normal. Nu te împăca ușor cu gândul că cineva te poate conduce, pentru că puterile tale sunt mari și nimeni nu te poate contrazice cu asta.

Zodia Săgetător
Indiferent de ceea ce pretinzi, sunt persoane care au influențe negative asupra echilibrului tău interior. Această influență o pot avea însă doar dacă tu le vei permite acest lucru și nu iei măsuri. Analizarea anumitor lucruri îți oferă șansa de a lua decizii înțelepte. Deși totul pare blocat în jurul tău, este o perioadă potrivită pentru a-ți creiona obiectivele pentru următoarele săptămâni.

Zodia Capricorn
Este o săptămână care implică multe deplasări, călătorii, poate în interes de serviciu, poate în interes personal, însă pentru a elibera, a rezolva niște probleme cu actele. Cei născuți în zodia Capricorn se implică foarte mult în familie, în relația de dragoste și nu este exclus să aducă în discuție posibilitatea de a deveni părinți chiar în această perioadă.

Zodia Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitele momentului pe o casă financiară, a banilor deținuți împreună cu ceilalți. Astfel, nativii pot primi sume de bani, moșteniri, bunuri materiale și șansele de a-și îmbunătăți situația materială vor crește considerabil. Nu este exclus ca Vărsătorilor să li se ceară ajutorul, poate un prieten să apeleze la ei sau un membru al familiei.

Zodia Pești
Pentru cei născuți în zodia Pești urmează o perioadă în care atenția și interesul se va îndrepta către zona sentimentală. Vor fi nativi care vor dori să se căsătorească, care vor face cereri în căsătorie, dar și nativi care se vor îndrăgosti iremediabil și vor visa cu ochii deschiși. Relațiile care se vor încheia acum vor avea ca scop noi cuceriri și o redescoperire a iubirii de sine.