Sărbătoare în familia lui Horia Brenciu. Artistul a făcut anunțul: “cred că nimeni nu și-a dat seama…”

Sărbătoare în familia unuia dintre cei mai iubiți artiști din România. Horia Brenciu a făcut anunțul pentru care fanii l-au felicitat și i-au transmis cele mai bune gânduri. Este vorba despre un eveniment frumos din familia artistului care a ținut să-l marcheze și printr-o postare pe contul său de Instagram.

Horia Brenciu, mesaj pentru fiica lui
24 mai este ziua în care fiica cea mare a lui Horia Brenciu își aniversează ziua cea mare. Andreea a împlinit frumoasa vârstă de 31 de ani, iar artistul i-a făcut o urare specială pe rețelele de socializare. Este bine-cunoscut faptul că Horia Brenciu are o relație excepțională cu cele două fete ale soției, Alice Dumitrescu, din prima căsnicie. Iată ce i-a transmis Horia fiicei sale Andreea, în ziua în care a împlini 31 de ani:

De 31 de ori îți spun “la mulți ani” și o dată “te iubesc”. Voiai invers? Bine, dragostea mea, cum vrei tu! Oricum, cred că nimeni nu si-a dat seama câți ani faci astăzi… Tata te iubește!, este mesajul lui Horia Brenciu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Horia Brenciu (@horiabrenciu)

Postarea artistului cu mesajul pentru fiica sa cea mare a adunat într-un timp scurt aproape 22.000 de aprecieri. Fanii nu au contenit cu felicitările și urările de bine atât pentru sărbătorită, cât și pentru întreaga familie a lui Horia Brenciu.

Cu ce se ocupă Andreea, fiica lui Horia Brenciu
Horia Brenciu și soția sa Alice Dumitrescu au patru copii, trei fete și un băiat. Andreea este fata cea mare, sărbătorita zilei de 24 mai, care pe lângă faptul că este frumoasă este și foarte inteligentă. Ea a studiat Psihologie și Psihoterapie Integrativă și este de profesie terapeut. Andreea a apărut într-un videoclip de-al tatălui ei care se numește Do what you like și apare des în podcastul lui Horia – Lucruri simple.

Cred eu că destinul meu a fost ca la 46 de ani să mă bucur de această familie: cele trei fete ale mele și băiatul meu, alături de soția mea. Mai cred că viitorul este deschis oricăror întâmplări. Oricând un copil, fată sau băiat, ar fi binevenit în familia mea, spunea Horia Brenciu într-un interviu.

Potrivit informațiilor apărute în presă, Andreea Totir a absolvit în 2013 cursurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică. La un moment dat, ea a lucrat cu mama ei, care era producător, la emisiunea Serviciul Român de Comedie.