Ema și Denisa, două eleve de clasa a XII-a, au murit înecate în Dunăre, în Mehedinți. Ele se aflau la scăldat

Două fete, absolevente de clasa a XII-a, au murit ieri în Mehedinți, după ce au ieșit la scăldat în Dunăre. Denisa, una dintre tinera, a intrat în apă și nu a mai putut ieși, iar atunci cealaltă fată i-a sărit în ajutor, cu toate că nu știa să înoate. Din păcate, ambele au pierit!

Sfârșit tragic ieri pentru două tinere, absolvente ale clasei a XII-a. Cele două fete, împreună cu un prieten, au decis să meargă să se scalde în Dunăre, însă nimic nu avea să prevestească ceea ce urma să se întâmple.

Ema și Denisa, două fete din Mehedinți, au murit înecate în Dunăre

La un moment dat una dintre fete, Denisa, a decis să intre în apă să se răcorească, însă din păcate nu știa să înoate, iar curenții puternici nu au mai lăsat-o să iasă la suprafață. Văzând cum prietena ei se zbate între viață și moarte, Ema a sărit imediat după ea.

Cu toate că nu știa nici ea să înoate, fata a decis să meargă și să-i ofere ajutor prietenei sale, însă din nefericire curenții puternici ai Dunării au luat-o și pe ea.

Băiatul aflat de pe margine a sărit într-un suflet să le salveze pe amândouă, iar pe una a reușit să o scoată din apă, din păcate în stop cardio-respirator. La fața locului s-au deplasat de îndată mai multe echipaje care au încercat să o resusciteze, însă din păcate a fost declarat decesul.

Cea de-a doua fată nu fusese găsită, iar abia după o oră scafandrii de la ISU Caraș-Severin au reușit să-i dea de urmă și să o adună la mal, dar tot decedată.

Vestea că cele două fete au murit a căzut ca un trăsnet pentru toată lumea, mai ales pentru familiile lor care vor fi nevoite acum să le conducă pe ultimul drum.

Tinerele erau absolvente de liceu și erau foarte bucuroase că au susținut examenul de bacalaureat și că în sfârșit pot fi libere. Ele erau acum în așteptarea rezultatelor de la examen, care se vor afișa săptămâna viitoare, însă din păcate nu vor mai avea ocazia să le vadă și să se bucure de reușită.

Mesaje de durere după moartea celor două fete

După ce s-a anunțat moartea celor două fete, prietenii au publicat o mulțime de mesaje triste pe rețelele de socializare. Cu toții sunt devastați de durere și nu le vine să creadă că ceea ce s-a întâmplat e adevărat și că într-adevăr cele două fete au pierit în Dunăre, chiar în zi de sărbătoare.

”Voi doua, îngerașilor, sunteți cele care azi ați demonstrat că prietenia adevarată există! Ema… n-am cuvinte să exprim cât de matură ești acum, față de momentul în care te-am întâlnit prima data bobocica… Azi ai vrut sa fi înger păzitor și ai devenit un înger în adevăratul sens al cuvantului. Deniso? Tu ce cautași în apa? Te avertiza sora-ta să nu te bagi că-s sânzienele! De ea te luai și când venea la mine crezând că poate face vreo prostie și tu ce facuși azi? Lasași pe toata lumea cu inima ruptă…”, a fost un mesaj extrem de trist postat pe rețelele de socializare după moartea celor două fete.