Dana Nălbaru a revenit în muzică. Soția lui Dragoș Bucur a lansat o melodie religioasă

Dana Nălbaru a revenit în muzică, după ani buni în care nu a avut activitate. Soția lui Dragoș Bucur a lansat o melodie care a surprins pe toată lumea.

Dana Nălbaru a revenit în muzică, după mulți ani de pauză
Fosta solistă a trupei Hi-Q a lansat o melodie despre Iisus Hristos, iar fanii au fost încântați de această alegere. Artista a recunoscut că nu a fost deloc un pas ușor.

Piesa religioasă lansată de Dana Nălbaru îi aparține în totalitate. Vedeta este cea care a compus versurile melodiei, în urmă cu trei luni.

Partenera de viață a lui Dragoș Bucur a mai spus că nu a fost ușor să filmeze videoclipul melodiei, dat fiind faptul că a fost realizat într-un vârf de munte, îmbrăcată în fustă, printre nori și vânt. Melodia este intitulată „Pe genunchi, eu”.

După mulți ani de pauză, Dana Nălbaru a decis că este momentul să revină în industria muzicală, iar piesa religioasă pe care a lansat-o a fost apreciată de foarte mulți fani.

„În vârf de munte nu te duci în fustă, știu. Am făcut o excepție, însă…. am filmat pentru un cântec pe care l-am compus acum trei luni și la care țin foarte mult.

N-a fost ușor, mi-a fost foarte frig, am filmat în nori și vânt, dar cred că va ieși ceva foarte frumos… Când e gata vă arăt ce a ieșit.”, a scris vedeta pe Instagram, înainte de lansarea piesei.

Dana Nălbaru a fost felicitată pentru tema melodiei, din moment ce sunt puțini care lansează piese religioase în ziua de astăzi. Artista speră ca oamenii să se regăsească în versurile melodiei sale.

„Am mai compus un cântec. Unii spun că e un act de curaj să cânți pentru sau despre Isus în vremurile noastre. Habar n-am dacă e așa, e ce am simțit să fac și nu cred că datorez vreo explicație nimănui.

M-aș bucura, însă, să se mai găsească oameni care, fix în vremurile acestea, să rezoneze cu mesajul.”, a adăugat ea.