Emoționant! Bunica ei nu a putut participa la nunta sa, așa că a recurs la un gest uimitor. Nimeni nu se aștepta ca mireasa să facă acest lucru

Bunica ei nu a putut participa la nunta sa, așa că a recurs la un gest uimitor. Tara Foley a organizat în 2019 nunta cu iubitul ei în Texas, iar bunica sa, Stasia era internată într-un azil din Florida. Pentru că aceasta nu putea să călătorească, Tara a luat o decizie surprinzătoare.

Bunica ei nu a putut participa la nunta sa, așa că a recurs la un gest uimitor. Nimeni nu se aștepta ca mireasa să facă acest lucru
Tara Foley a avut o relație specială cu bunica ei, Stasie, 102 ani. Anul trecut, tânăra a avut nunta în Austin, Texas, dar Stasie se afla internată într-un azil, în Florida. Deși aceasta le-a spus medicilor că își dorește foarte mult să meargă la nunta nepoatei sale, medicii i-au spus că nu are voie să călătorească cu avionul. Stasie se obișnuise cu gândul că nu își va vedea nepoata imbrăcată în rochie de mireasă, dar într-o zi a avut parte de o surpriză nemaipomenită. „Bunica mea a fost întotdeauna o femeie independentă care a reușit să facă lucrurile așa cum și-a propus, dar când inima ei a început să îmbătrânească, lucrurile au început să se schimbe”, a spus Foley.

A mers îmbrăcată în mireasă la bunica ei
Pentru că Stasia nu a putut să ajungă la nunta nepoatei sale, Foley a decis să-i facă o surpriză bunicii sale. Fără ca nimeni să știe, nici măcar familia ei, tânăra și-a luat rochia de mireasă care nu era gata și a luat primul zbor spre Florida, unde se afla bunica ei. I-a scris fotografului Marie Kamp de la Red Door Photography pentru a face o ședintă foto cu bunica ei. „Când am ajuns la ea, deja eram machiată și îmbrăcată cu rochia de mireasă și le-am spus mătușii și unchiului meu să o țină în curte pe bunica să nu mă vadă, dar în cele din urmă și-a dat seama că era nepoata ei.”, a spus Foley. Când și-a văzut nepoata îmbrăcată în rochie de mireasă, Stasia a fost numai un zâmbet. „A fost atât de surprinsă. Și-a deschis brațele și a venit să mă îmbrățișeze puternic și mi-a spus că sunt frumoasă. „, a mai spus tanara.

„Am râs și ne-am bucurat de fiecare secundă petrecută împreună„, a mai spus tânăra. Foley a postat imaginile cu bunica sa pe Facebook, iar acestea au strâns peste 1,5 milioane de aprecieri. Aceasta a mai spus că a reflectat foarte mult asupra momentului și că a simțit că acelea au fost ultimele momente petrecute alături de bunica ei. „Când ne-am spus noapte bună, cred că amândouă ne-am dat seama este pentru ultima oară când ne vom mai vedea. Mi-a pus mâna pe obraz, s-a uitat adânc în ochii mei și mi-a spus „Te iubesc foarte mult”. După 27 de zile, bunica mea a murit”.