Dima, copilul aruncat ca un gunoi! Părinții nici nu au vrut să îl vadă la naștere pe motiv că arăta prea ciudat, l-au abandonat cu prima ocazie.

Dima este un băiețel din Ucraina a cărui poveste a făcut înconjurul lumii, emoționând mămici și părinți de pe tot globul. Din păcate, Dima s-a născut cu hidrocefalie, numită popular „apă la creier”, și nenorocirea a făcut ca părinții lui să îl abandoneze chiar din clipa în care s-a născut.

Așa se face că Dima a ajuns într-un orfelinat pentru persoane cu dizabilități, loc în care lucrurile nu au fost deloc ușoare pentru el. La vârsta de 4 ani, Dima se dezvoltase intelectual cu mult peste așteptările tuturor, având un vocabular extrem de bogat, însă, în ciuda acestui fapt, copilul avea probleme: nu se putea hrăni singur și nu putea merge.

Odată cu izbucnirea războiului în Ucraina, lucrurile pentru toți copiii din orfelinate au devenit tragice: erau evacuați sau plimbați dintr-un loc în altul. Așa a pățit și Dima, iar din această cauză starea lui s-a deteriorat și mai mult.

Aflându-se într-o stare îngrozitoare, Dima a ajuns la un nou orfelinat, dar nimeni nu-i mai dădea nicio șansă, însă abia aici viața lui avea să se schimbe complet. Salvarea lui a venit de la o familie din Statele Unite ale Americii care își dorea să salveze un copil aflat în suferință, așa au ajuns la Dima, și l-au adoptat. Din acel moment viața micuțului s-a schimbat complet, starea lui de sănătate s-a îmbunătățit considerabil.

În prezent Dima trăiește alături de familia lui adoptivă în America, poartă numele Zebadiah, și este înconjurat de 7 frați iubitori, la rândul lor adoptați.