Talismanul – rugăciune veche din 1585, făcătoare de minuni. Când este bine să o citești

Există o rugăciune care se numește Talisman și este considerată făcătoare de minuni. Se spune că a fost găsită în anul 1585 sub mormântul Mântuitorului și că are mare putere asupra celui care o citește și crede în ea.

Rugăciunea Talismanul
Rugăciune Talismanul conține cuvinte adresate sfinților pe care oamenii aflați în nevoie îi cheamă spre ajutor și îndurare. Se spune că cine citește această rugăciune, sau pur și simplu o aude rostită de altcineva nu va muri subit, nu va fi învins în luptă și nu va cădea în mâinile dușmanilor.

O citesc gravidele pentru a avea o naștere ușoară, o citesc părinții pentru sănătatea copiilor și o poate citi oricine se află în nevoi și necazuri.

Doamne Atotputernic care ai suferit pentru toate păcatele mele, vin-o întru ajutor.
Sfânta Cruce a lui Iisus Cristos, revarsă asupra mea tot binele.
Sfânta Cruce a lui Iisus Cristos, depărtează de la mine tot răul.
Sfânta Cruce a lui Iisus Cristos, fa si ajung pe calea mântuirii.
Sfânta Cruce a lui Iisus Cristos, depărtează de la mine atingerea morții.
Sfânta Cruce a lui Iisus Cristos, păzește-mă de orice accidente corporale și temporale.

Sfânta Cruce a lui Iisus Cristos, fii întreaga mea nădejde.
Doamne Atotputernic, fă să ador Sfânta Cruce a lui Iisus Cristos, Nazariteanul crucificat și ai grijă de mine.
Sfânta Cruce a lui Iisus Cristos, fă ca duhul rău să fugă de la mine în vecii vecilor.
În cinstea sângelui neprețuit al lui Iisus Cristos, în cinstea
încarnării spre viața veșnică, precum este adevărat ca Iisus Cristos este născut în ziua Crăciunului și că a murit în ziua de Vinerea Mare. Amin.

Rugăciunea Talisman are efecte nebănuite asupra celor care o citesc și cred cu tărie în ea. Se spune că este de mare ajutor pentru elevi, înainte de examene importante, precum și pentru adulți care sunt pe punctul de a lua decizii importante.

Alte rugăciuni grabnic folositoare care se rostesc la nevoie
De multe ori rugăciunea este refugiul oamenilor care se află în nevoi sau în necazuri. Când nu mai găsesc nicio soluție la problemele cu care se confruntă, credincioșii își îndreaptă mintea și sufletul către Divinitate și sfinți.

Iată câteva exemple de rugăciuni puternice, grabnic folositoare: Rugăciune puternică către Preasfânta Născătoare de Dumnezeu, înaintea icoanei sale „Tămăduitoarea, Rugăciune puternică către Maica Domnului pentru vindecarea de boli, Rugăciune puternică către Sfântul Ierarh Nectarie de la Eghi­na.

De asemenea, puteți căuta și citi Rugăciunea puternică către Mântuitorul Iisus Hristos pentru izbăvire de boală, Rugăciunea puternică lui Arsenie Boca pentru îndeplinirea dorințelor și Rugăciune puternică câtre Sfântul Efrem cel Nou.