Monica Pop a fost operată pentru a 5-a oară. “Boala a mușcat din nou”

Încă o palmă grea pentru medicul Monica Pop. Aceasta a suferit cea de-a cincea operație după ce a primit diagnosticul de cancer de colon. Printr-o postare pe Facebook, specialistul, care de câțiva ani este și pacient, a povestit cum a primit vestea că este nevoie de o nouă intervenție chirurgicală.

Monica Pop operată pentru a cincea oară
Medicul Monica Pop a trecut printr-o nouă intervenție chirurgicală, a cincea la număr după ce a primit diagnosticul de cancer de colon. În ciuda momentelor extrem de grele prin care a trecut, medicul nu s-a plâns niciodată, ba dimpotrivă i-a încurajat pe cei care trec prin aceeași situație, să aibă credință și încredere că și această boală este vindecabilă în cele mai multe cazuri.

Printr-o postare pe contul ei de Facebook, Monica Pop a povestit ce i s-a întâmplat în ultima perioadă și cum: boala a mușcat din nou.

BOALA A MUSCAT DIN NOU! DAR ARE DUSMANI PUTERNICI IN MEDICII ROMÂNI SI IN MINE! A aparut iar ceva… Șoc! Dupa ani! Colega mea doamna Prof. Dr. Rodica Anghel, dupa mine cel mai bun medic onco-radio terapeut, a decis clar si sec: Operatie! A 5-a!!!!! Am ales, cu inima strinsă de ce ma asteapta iar, INSTITUTUL CLINIC FUNDENI!, a spus Monica Pop.

Medicul a povestit în detaliu experiența la Institutul Clinic Fundeni, cu personalul medical și tot ceea ce a trăit în ultimele zile. Monica Pop s-a arătat impresionată de profesionalism, de dotări, de grija pentru pacienți și de modul în care s-au desfășurat evenimentele.

Monica Pop: Greu de operat, greu de ajuns în zona respectivă, după alte patru operații
Monica Pop a avut emoții pentru această intervenție chirurgicală pentru că mai suferise altele patru și știa că chirurgul trebuie să ajungă într-o zonă dificilă. Din fericire totul a decurs bine, iar răul a fost îndepărtat complet. Medicul spune că exista pericol mare de extindere.

Au eliminat tot răul, care nu era f mare dar era f mare pericol de extindere! Greu de operat, greu de ajuns in zona respectiva, dupa alte 4 operatii! Nu si pentru asemenea miini de chirurgi de cea mai inalta clasă, de renume si cu performante de exceptie!, a mai spus Monica Pop.

Medicul a fost impresionat de dotările spitalului și de modul în care personalul medical se ocupă de pacienți.

Am crezut ca sint la N.A.S.A.! Numai rezerve cu 1-2 paturi, cu pereti din sticlă. Fiecare pat dotat cu ventilator si cu toata aparatura necesară. Monitorizare perfectă. Analize x 2-3 ori pe zi. TOT personalul medical intră in rezerve exclusiv cu papuci, halat de unica, masca, bonetă! De fiecare dată!, a mai spus medicul.

În două zile, Monica Pop se va întoarce la muncă, locul în care își petrece cea mai mare parte din timp. A ținut să le mulțumească celor care i-au transmis mesaje și urări de bine, flori și felicitări cu ocazia zilei de naștere – 22 iunie.